Zaterdag 17 januari CLoD kwalificatie en Darts liefhebbers toernooi in Oranjebar

Komende zaterdagavond zullen er twee dart toernooien worden gespeeld in het dartmekka de Oranjebar in Mariahout. De 4e kwalificatiedag voor de Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking en een I-Love-Darts toernooi voor liefhebbers van darts met leuke prijzen.

 

Alweer het vierde kwalificatie toernooi waarbij een deelnamebewijs voor de Champions League of Darts op het spel staat zal aankomende zaterdag van start gaan. Alle bij de Peelland Dart Bond geregistreerde spelers zijn hiervoor uitgenodigd en maken nog steeds kans op een hoofdprijs omdat slechts de beste 10 van de in totaal mogelijke twaalf zullen meetellen voor de stand in de ranking. Dit jaar zijn via de Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking 2 deelnamebewijzen voor de heren en een deelnamebewijs voor de dames te verdienen.

 

Om ook alle dartliefhebbers die niet geïnteresseerd zijn in het vertegenwoordigen van de PDB tijdens de CLoD tegemoet te komen wordt er tegelijkertijd ook het I-Love-Darts toernooi gespeeld dat bedoeld is voor de liefhebbers van de sport ongeacht hun niveau waarbij de deelnemers ook geen lid hoeven te zijn van een dartbond of club. De organisatie heeft voor dit toernooi, naast een gezellige avond, leuke prijzen beschikbaar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK