Oranjebar Super Ranking 13; Roel Donkers ook te sterk voor Arno Louwers

Voorlaatste speeldag van Oranjebar Super Ranking 13 betekent 2e opeenvolgende winst voor Roel Donkers. Arno Louwers Runner Up.

 

Afgelopen dinsdag stond in het teken van de voorlaatste mogelijkheid van kwalificatie voor de finaledag van de OSR-13. Slechts 14 dartfanaten trotseerden het slechte weer om de laatste benodigde punten bij elkaar te sprokkelen.

 

Uit de groepsfase kwamen Peter van den Broek, Junni Ruiter, Bjorn Brans, Yuri Duijster, Oswin Streden, Roel Donkers, Niels Jansen en Arno Louwers als besten tevoorschijn en zij vervolgden het toernooi in de knock-out fase.

 

De knock-out fase begint altijd met de kwartfinales waarin deze week het doek viel voor Peter, Bjorn, Oswin en Niels. Het waren Yuri, Roel, Junni en Arno die zich wisten te plaatsen voor de halve finales.
Kenmerkend voor de halve finales afgelopen weken zijn de vele 4-0 en
4-1 uitslagen en dat was ook deze week weer het geval. Eerst versloeg Roel Donkers met 4-0 zijn tegenstander Junni Ruiter waarna vervolgens Arno Louwers metr 1-4 over Yuri Duijster heen liep.

 

Een finale tussen twee teamgenoten uit het Super League team Oranjebar 3 dus. Beide heren wilde vanaf het begin niet voor elkaar onder doen en de legs werden dan ook netjes tussen de mannen verdeeld tot de tussenstand van 3-3 was bereikt. Roel wist opnieuw zijn eigen leg te houden en nam een 4-3 voorsprong waarna hij in de volgende leg Arno wist te breken en de wedstrijd met 5-3 naar zich toetrok. Een prima overwinning voor Roel die duidelijk op de weg terug is wat weer hoop geeft op een goed resultaat in de NDB ranking die dit weekend in Vlaardingen op het programma staat.

 

Uitslag van speeldag 11: 1. Roel Donkers 2. Arno Louwers 3. Yuri Duijster en Junni Ruiter.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 20 januari 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK