Oranjebar mariahout

Altijd wel iets te doen

Al ruim 25 jaar is Peter van den Broek uitbater van de Oranjebar in Mariahout. Toen Peter in 1994 de Oranjebar overnam was het altijd volle bak. Als er 's avonds honderd mensen de kroeg vulden was dat geen uitzondering.

Ruim 25 jaar later is de Oranjebar nog altijd de vaste uitvalsbasis voor zowel jong en oud uit Mariahout en ver daar buiten.

THUISBASIS VOOR DARTS

De Oranjebar staat wijd en zijd bekend als dartscafé. En dat is niet gek met ruim 10 dartteams in verschillende divisies van de Nederlandse dartsport. Als echte spelletjes liefhebber wist Peter al vroeg de kroeg te voorzien van diverse (toen nog) cafésporten. Regelmatig werden er tafelvoetbal en dartstoernooien georganiseerd. Darts is ondertussen dusdanig gegroeid dat er elke dag teams aan het darten zijn in de Oranjebar.

Wil jij ook graag darten bij één van de teams van Oranjebar? Of wil je zelf een team oprichten? Neem gerust contact op met Peer.
Sport op TV in de Oranjebar

Live voetbal kijken

In de Oranjebar is niet alleen ruimte om darts te spelen. Ook andere sportliefhebbers zijn meer dan welkom. Op de grote beeldschermen is ruimte om live voetbalwedstrijden te bekijken van jouw favoriete club natuurlijk ontbreken de wedstrijden van Oranje natuurlijk nooit in de Oranjebar.

Live sportwedstrijden

Naast voetbalwedstrijden hebben we natuurlijk ook oog voor de andere sporten. Wil je graag Max Verstappen live in actie zien? Ook dat is mogelijk in de Oranjebar. Van Formule 1 tot darts. Wij hebben een uitgebreid aanbod sportzenders.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK