Super League Nederland Speelronde 9: Oranjebar 1 ouderwets op dreef met 10-0 zege

Oranjebar 1 wint strijd der giganten met 10-0, Oranjebar 2 verliest nipt in uitwedstrijd en Oranjebar pakt een punt met gelijkspel.

 

In speelweek 9 was het affiche natuurlijk de wedstrijd tussen de voormalig landskampioenen van afgelopen 7 seizoenen Oranjebar 1 te DIBO Darts in Mariahout. Daarnaast stonden er afgelopen speelweek in diverse topwedstrijden  grote belangen op het spel.

 

Hoofdklasse

In speelweek 9 van de Super League Nederland Hoofdklasse heeft Oranjebar 1 tijdens hun thuiswedstrijd in Mariahout met dikke cijfers uitgehaald tegen de huidige landskampioen DIBO Darts uit Deventer. Beide teams verschenen op volle oorlogssterkte aan de oche om deze, wellicht sleutelwedstrijd, in een overwinning om te zetten. Verrassend genoeg vielen alle partijen uit in het voordeel van Oranjebar 1, het waren vooral de finishes van Oranjebar 1 die dodelijk waren voor DIBO Darts. Door deze overwinning is Oranjebar 1 de nieuwe koploper in de hoofdklasse. In Apeldoorn was The Switch DSWN Den Haag met 4-6 te sterk voor Vrijbuiter Cashino 1. Bij de mannen uit Apeldoorn werd Jelle Klaasen  node gemist. Bij de Hagenezen was Jeffrey de Zwaan de absolute matchwinnaar. In Vroomshoop wist Oranjebar 3 opnieuw een belangrijk punt te veroveren tegen gastheer Café Kremer. In een spannende wedstrijd werd Oranjebar 3 met een 5-5 gelijkspel de morele winnaar. In Zaandam lijkt Café de Schot 1 de weg omhoog gevonden te hebben en wist Real Magic met 8-2 te verslaan.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 wist het in hun uitwedstrijd tegen Cafe D’n Beer in Rosmalen lang spannend te houden. Helaas verloor Nico Thissen nipt de solo zodat het verdiende gelijkspel uitbleef en de 6-4 winst bij de thuisploeg bleef. Verslag overige wedstrijden volgt zodra gegevens binnen zijn.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK