Wouter Vaes naar Lakeside World Professional Championship 2017

Wouter Vaes bekroont regelmatig seizoen met kwalificatie voor de Finder Masters 2016, Winmau World Masters 2016 en Lakeside World Professional Championship 2017.

 

De afgelopen drie weken waren het roerig tijden voor de dartspelers die nog kansen hadden om zich te kwalificeren voor de diverse televisietoernooien die in de komende maanden worden gespeeld.

 

Wouter Vaes was een van hen en wist het ultieme doel van de meeste dartspelers te realiseren. Na enige jaren met wisselend succes te hebben deelgenomen aan de PDC Unicorn Development Tour besloot hij in overleg met zijn sponsors om dit jaar terug te keren naar het WDF/BDO circuit om te proberen zich te plaatsen voor de televisietoernooien.

 

Nadat Wouter zich afgelopen augustus, na wederom een goede prestatie tijdens het Antwerp Open, had verzekerd van een 14e plaats op de Finder Masters ranking en daarmee al deelname aan Nederlands enige televisie toernooi had veilig gesteld wist het darttalent uit Ospel de afgelopen drie weken opnieuw een aantal goede resultaten neer te zetten. Dit leverde uiteindelijk het gewenste resultaat op. Had hij zich al in een kansrijke positie gespeeld in de Western Europe Regional Ranking, bleek dit uiteindelijk niet nodig want een prima resultaat tijdens het laatste toernooi voor de “cut-date” zorgde ervoor dat Wouter uiteindelijk op de 19e plaats in de Main List eindigde en zich daarmee rechtstreeks voor de Lakeside World Professional Championship 2017 plaatste. Dankzij deze directe plaatsing hoeft hij tijdens dit toernooi geen voorronde te spelen en stroomt gelijk het hoofdtoernooi in. Ook is deelname aan de Winmau World Master 2016 een feit waardoor Wouter dit jaar al zijn doelen lijkt te hebben gehaald.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK