Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster grijpt dagzege en Mysterie Box

Yoeri Duijster wint Oranjebar Super Ranking op speeldag 3, Oswin Streden eindigt als Runner Up. Mysterie Box gaat naar Kevin Verbakel.Troostfinale levert winst op voor Vinnie Besselaar.

 

 

We zijn weer echt op weg in de 20e Oranjebar Super Ranking. Inmiddels is speeldag drie achter de rug en het werd een gedenkwaardige dag doordat eindelijk de Mysterie Box werd gewonnen. Opnieuw deden de deelnemer hun uiterste best om zoveel mogelijk hoge finishes te gooien in afwachting van de kans op de €250,= die aan het eind van de avond lag te wachten. Gedurende de 20e editie zelfs drie kansen en na de getrokken getallen 156 en 148 kwam 103 tevoorschijn die was gegooid door Kevin Verbakel die hiermee een mooie bonus mee naar huis kon nemen. De nieuwe Mysterie Box is inmiddels ook al maximaal gevuld dus een nieuwe uitdaging is volgende week gegarandeerd.

 

Uit de groepsfase bleven Davy van der Zande, Peter van den Broek, Randy Oosterbruggen, Yoeri Duijster, Fred Burger, Kevin Verbakel, Oswin Streden en Bjorn Brans over om te strijden voor de dagzege. Een knock-out ronde verder waren Kevin, Yoeri, Davy en Oswin nog in de race. Vervolgens plaatste Yoeri zich voor de finale dankzij een 4-1 overwinning op Kevin en moest Davy met 3-4 zijn meerdere erkennen in Oswin nadat hij zichzelf op een 20 finish had gezet en Oswin de wedstrijd wist te beslissen met een 141 finish.

 

Aansluitend werd de finale van de verliezersronde gespeeld tussen Vinnie Besselaar en Gerard Dijkstra. Opnieuw een potje over de maximale aantal legs waarvan de beslissende naar Vinnie Besselaar ging. Die 4-3 overwinning leverde hem de troostprijs op.

 

In de finale van het hoofdtoernooi was het helaas wat minder spannend. Yoeri maakte, zoals de laatste weken, weinig fouten en Oswin was deze keer niet in staat om zijn tegenstander werkelijk het vuur aan de schenen te leggen. Het resultaat was een verdiende 5-2 overwinning voor Yoeri Duijster die hiermee zijn leidende positie in het tussenklassement verstevigde.

 

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Yoeri Duijster 2. Oswin Streden 3. Davy van der Zande en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 4 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 27 september 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK