Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster naar 3e dagzege op rij

Ook op speeldag 4 van de Oranjebar Super Ranking 20 gaat de winst naar Yoeri Duijster, Wouter Vaes Runner Up.Winst in troostfinale naar Dimitri Triekens.

 

Speeldag 4 van de 20e Oranjebar Super Ranking kende een deelnemersveld van 22 spelers. Met 5 groepen werd er gestart waarvan er uiteindelijk acht kwartfinalisten overbleven nadat Levi Frauenfelder en Mark Giepmans hun voorwedstrijd hadden verloren.

 

Hierdoor mochten Rick Veugelers, Davy van der Zande, Yoeri Duijster, Gian van Veen, Wouter Vaes, Oswin Streden, Patrick Opbroek en Bjorn Brans verder om te strijden voor de dagzege. Van dit achttal wisten Patrick, Yoeri, Wouter en Rick zich te plaatsen voor de halve finale en bleven uiteindelijk Wouter en Yoeri over om te bepalen wie deze dag het maximale aantal punten zou veroveren.

 

De finale van de verliezersronde gespeeld tussen Thomas Thijs(na 2-3 winst op Lincy Gloudemans) en Dimitri Triekens (3-1 winst op Randy Oosterbruggen). Een serieuze troostfinale die over het maximale aantal legs ging en uiteindelijk met 3-4 gewonnen werd door Dimitri.

 

Vervolgens was het de beurt aan Wouter Vaes en Yoeri Duijster, die zijn derde opeenvolgende finale speelde, om uit te maken wie er met de dagzege vandoor ging. Een prachtige finale volgde waarbij de spelers elkaar nauwelijks iets toegaven. De overwinning ging tenslotte met 5-4 naar Yoeri die hiermee voor de derde week op rij de dagzege greep.

Wouter Vaes was met een 154 check-out wel verantwoordelijk voor de hoogste finish van de avond waarop de Mysterie box (157-131-115) ongeopend bleef. De titel 180-koning ging naar Yoeri Duijster.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Yoeri Duijster 2. Wouter Vaes 3. Rick Veugelers en Patrick Opbroek.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 04 oktober 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK