Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster debeste na 5-0 finale winst

Yoeri Duijster grijpt met “Whitewash” overwinning dagzege in tweede speeldag jubilerende (20e editie) Oranjebar Super Ranking. Levi Frauenfelder Runner Up Winst in verliezersronde naar Ruud Tuijtelaar.

 

De start van de steeltip competities in de diverse NDB aangesloten dartbonden leidde tot een sterk uitgedund deelnemersveld op de tweede speeldag van de 20e Oranjebar Super Ranking waardoor er slechts dertien deelnemers aan de oche stonden. Ondanks dat bleek opnieuw de aantrekkingskracht van dit wekelijks terugkerende toernooi door de aanwezigheid van o.a. Axel Goverde en Stefan van de Brand uit de regio Den Bosch.

 

Na de groepsfase gevolgd door de eerste knock-out ronde bleven Levi Frauenfelder, Axel Goverde, Yoeri Duijster en Fred Burger over de halve finales. Jeugdtalent Levi moest het hierin opnemen tegen de ervaren Fred en in een waar spektakel ging de winst met 3-4 naar de jeugdspeler. Yoeri nam het op tegen OSR-debutant Axel en kende geen genade. Een leg gunde Yoeri aan zijn tegenstander voordat hij de wedstrijd met 4-1 in zijn voordeel besliste.

 

In de verliezersronde waren Gian van Veen, Lincy Gloudemans, Mike Brands enRuud Tuijtelaar over voor het winnen van de troostprijs. Ruud werd deze keer de beste verliezer. Eerst moest Lincy er met 1-3 aan geloven waarna Ruud de jonge Gian (na 3-1 zege op Mike) met 4-2 de voet dwars zette en zelf de troostprijs kon ophalen.

 

In de finale van het hoofdtoernooi maakte Yoeri Duijster korte metten met Levi Frauenfelder. Ondanks dat Levi zich van zijn beste kant liet zien was hij kansloos tegen Yoeri Duijster die de stijgende lijn van afgelopen seizoen gewoon doorzet en duidelijk maakte dat zijn voornemen om internationaal mee te gaan doen serieus moet worden genomen. Er was dan ook niets af te dingen op zijn 5-0 overwinning.

 

Het winnen van de Mysterie Box begint inmiddels een obsessie te worden voor de regelmatige deelnemers aan de OSR. Ondanks dat er in de 20e editie nu 3 winnende getallen worden getrokken per speelavond (vandaag 158-126-123) en de jacht van de spelers op zoveel mogelijk verschillende 100+ finishes werd ook deze keer de juiste finish niet gegooid.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Yoeri Duijster 2. Levi Frauenfelder 3. Fred Burger en Axel Goverde.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 3 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 20 september 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK