Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Davy van der Zande blijft winnen

Eerste speeldag jubilerende (20e editie) Oranjebar Super Ranking gewonnen door Davy van der Zande. Kevin Vebakel Runner Up. Winst in verliezersronde naar Levi Frauenfelder.

 

De 20e editie van de Oranjebar Super Ranking begon de eerste speeldag met 23 deelnemers die aan het eind van de avond goed waren voor 29 maximale scores en 22 100+ finishes. Vanwege het jubileum had de organisatie besloten de kans op het winnen van de Mistery Box te vergroten door, geldend tijdens de hele 20e ranking, drie winnende finishes per avond te trekken in plaats van normaal een. Helaas zat er op de eerste kwalificatie dag geen winnende finish bij.

 

In het toernooi ging het er zoals gewoonlijk aan toe. Acht spelers bleven over uit de groepsfase om de kwartfinales te spelen en voor de overige deelnemers is er dan altijd het toernooi om de troostprijs.

Van de kwartfinalisten Yoeri Duijster, Bjorn Brans, Oswin Streden, Brian Snyders, Davy van der Zande, Jan Geven, Kevin Verbakel en Ruud Thijssen bleven uiteindelijk Davy van der Zande en Kevin Verbakel over voor de finale die nipt met 5-4 door Davy werd gewonnen nadat Kevin twee matchdarts had gemist.

 

In de verliezersronde bleven Paul Hendrix, Randy Oosterbruggen, Levi Frauenfelder en Tharsissia Werinussa over in de halve finale. Paul verslikte zich met 1-3 in Levi en Tharsissia kwam met 2-3 net te kort tegen Randy. In de finale maakte Levi met 4-0 gehakt van Randy waardoor de troostprijs mee ging naar Oss.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Davy van der Zande 2. Kevin Verbakel 3. Yoeri Duijster en Bjorn Brans.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 2 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 13 september 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK