Willem Mandigers weet zich verzekerd van deelname aan Lakeside 2015

Willem Mandigers stelt deelname aan World Professional World Championship veilig tijdens Catalonia Open.

 

Met een plaats in de halve finale tijdens het vandaag gespeelde 3e Catalonia Open in Calella Spanje heeft Willem Mandigers definitief afgerekend met zijn concurrent Wilco Vermeulen die in de kwartfinale eindigde. Dankzij deze 3e plaats tijdens het laatste evenement dat meetelde voor de Western European Region Table kan Willem de eerste plaats niet meer ontgaan.

 

De basis voor zijn kwalificatie legde Willem Mandigers tijdens de Austrian Vienna Open waar hij ook de halve finale wist te bereiken en van een achterstand van 2 punten uitliep naar een voorsprong van 2 punten op de koploper van dat moment, Wilco Vermeulen. Tijdens de French Open ging het nog bijna mis toen Willem onder de spanning bezweek en vroegtijdig werd uitgeschakeld. Gelukkig voor hem wist Wilco hiervan niet te profiteren zodat Willem aan het laatste toernooi van deze cyclus kon beginnen met een voorsprong. Het gehele toernooi in Spanje waren de beide mannen bij elkaar te vinden maar waar Willem tot de halve finale wist door te dringen, moest Wilco voor de tweede keer op rij zijn meerdere erkennen is Sam Head en eindigde hiermee als 5e zodat de strijd beslist was in het voordeel van het beest uit Eindhoven.

 

Willem Mandigers heeft het afgelopen seizoen veel evenementen kunnen bezoeken en deed lang mee op twee fronten. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij zijn sponsors H&S Betonwaren BV en Team Dennis. De investeringen bleken terecht en worden nu dus uitbetaald in de vorm van een deelnamebewijs aan het meest bekende evenement in de dartwereld, The Lakeside World Professional Championship.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK