Toernooiwinst voor Oswin Streden tijdens Dart Manifestatie

Dart Manifestatie staat voor succes en gezelligheid. Oswin Streden wint toernooi dankzij zege op Juni Ruiters in finale.

 

Gisteren was de Oranjebar in Mariahout de plaats van handeling voor een Belgisch initiatief met als doel het verkrijgen van (financiële) steun voor het jeugd darten in België en voor een van de talenten, Shauni Wastyn, in het bijzonder. Ondanks concurrentie van het Catalonia Open, de 1e NDB Ranking, een toernooi in Aalst en de opening van het locale sportpark en open lucht theater kon er toch een gezellige groep Nederlandse en Belgische bezoekers worden begroet die er een gezellige middag van maakten.

 

Tijdens de manifestatie was er volop tijd om nader kennis te maken met Shauni Wastyn en werd er een dart toernooi afgewerkt waarmee mooie prijzen konden worden verdiend. Deze dag kende geen verliezers want zelf voor degene die voor de prijzen werden uitgeschakeld was er nog een cadeautje als dank voor hun aanwezigheid in de vorm van een zonnebril. Het darttoernooi werd gewonnen door Oswin Streden die met een magnetron als prijs naar huis ging. Voor de runner-up was een mooie elektrische bakplaat gereserveerd. De organisatie wil nogmaals de bezoekers, mede namens Shauni Wastyn, bedanken voor hun komst en hoopt hen nogmaals te kunnen begroeten tijdens een van de volgende Dart Manifestaties waarvan de eerst aankomende zondag 14 september wordt georganiseerd in het Volkshuis te Hemiksem België. U bent daar vanaf 14:00 uur van harte welkom.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK