Wegens succes Money in = Money out toernooi, komende week op herhaling

Money in=Money uit op vriidag; prooi voor Davy van der Zande, Dennis Klamer eindigt als Runner Up.

 

Afgelopen vrijdag werd in de Oranjebar ten behoeve van de liefhebbers van darts een extra toernooi georganiseerd. Money in = Money out blijft aantrekkingskracht op darters uitoefenen want de opkomst ca 20 darters was verrassend te noemen. Hierbij opgeteld dat er een aantal (sub)toppers onder de deelnemers waren heeft de organisatie dan ook besloten om aanstaande vrijdag nogmaals een Money in =  Money out toernooi te organiseren.

 

Vanwege de opkomst werd besloten om met een groepsfase te starten waarna de laatste acht via een knock-out systeem naar de finale zouden toewerken.  De overige spelers zouden een knock-out fase spelen in de verliezersronde. De acht spelers die zich voor innaarsrondede wisten te plaatsen waren Hermie van Orsouw, Sjef Weber, Davy van der Zande, Dave van Lee, Ruben Metsers, Kevin Verbakel, Dennis Klamer en Erwin Spanjer. Hiervan bleven Davy van der Zande, Dave van Lee, Erwin Spanjer en Dennis Klamer over voor de halve finale waarvan Davy de eerste met 4-1 wist te winnen van Erwin Spanjer en Dennis Klamer de tweede halve finale op zijn naam wist te zetten via een 4-1 winst op Dave van Lee.

 

Intussen waren de namen voor de finale van de verliezersronde bekend en daarin mochten Andy Donkers en Jaimy van Bavel het tegen elkaar opnemen. Het ging lange tijd gelijk op tussen de twee heethoofden maar het was uiteindelijk Andy Donkers die een 4-3 overwinning op de jeugdspeler uit Breda wist te boeken.
Df finale van de winnaarsronde was daarintegen een stuk minder spannend. Een ontketende Davy van der Zande gaf lokale held Dennis Klamer weinig tot geen kans en maakte met 5-1 korte metten met Dennis. Een mooie financiele opsteker dus voor Davy en een lekkere voorbereiding op het weekend.

 

Komende vrijdag 15 augustus dus, zoals gezegd, opnieuw een Money in = Money out toernooi.

Inschrijven kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK