Super League Nederland : Basis Oranjebar teams seizoen '14-'15 bekend

Indeling Oranjebar teams voor Super League Nederland seizoen ’14-’15 zo goed als bekend.

 

Afgelopen week heeft de Technische Commissie Darts van de Oranjebar een aantal knopen doorgehakt waarna de daarvoor in aanmerking komende spelers zijn ingedeeld in de teams die dit jaar mogen deelnemen aan de Super League Nederland. De teams Oranjebar 1 en Oranjebar 3 zullen opnieuw de strijd aanbinden in de Hoofdklasse terwijl een sterk aangepast Oranjebar 2 opnieuw een kans krijgt in de Overgangsklasse. De competitie indeling en het speelprogramma zullen later deze maand bekend worden gemaakt door de NDB waarna deze ook op de Oranjebar website worden gepubliceerd.

 

Oranjebar 1 kent een aantal nieuwe gezichten. Michel van der Horst en Patrick Morelissen zijn toegevoegd vanuit OB 3 en er is afscheid genomen van  Joey ten Berge. Teamcaptain Peter van den Broek zal met 8 spelers van start gaan en indien nodig de nog openstaande 2 plaatsen op een later moment opvullen.

Oranjebar 1
Peter van den Broek Geert de Vos
Michel van der Horst Tony Martinez
Patrick Morelissen Braulio Roncero
Benito van de Pas Willy van de Wiel

 

Oranjebar 2 is al enige jaren een zorgenkindje gebleken zodat rigoureus ingrijpen noodzakelijk was. Jammer genoeg moest er ook afscheid worden genomen van captain Dennis Gijsberts die op dit moment teveel werkzaamheden heeft om goed leiding te kunnen geven zodat Dennis Klamer de verantwoordelijkheid voor het team op zijn schouders krijgt. Na een aantal serieuze gesprekken weet iedere speler nu wat van hem verwacht wordt en met de toevoeging van Abdil Loubane en Oswin Streden staat er een spelersgroep die geacht wordt voor de bovenste plaatsen mee te kunnen doen.

Oranjebar 2
Dennis Klamer Abdil Loubane
Bobby Biemans Andy Donkers
Oswin Streden Harm Kuipers
Nico Thissen
Hermie van Orsouw

 

Oranjebar 3 betaald de prijs voor het succes in de vorm van het verlies van een aantal spelers die naar OB1 en OB2 verhuizen. Captain Ron Meulenkamp geeft het stokje door aan Roel Donkers vanwege zijn PDC verplichtingen die hem een aantal wedstrijden zal doen missen. Ron blijft wel als speler verbonden aan OB3. De selectie bestaat op dit moment uit 5 spelers daar niet alle onderhandelingen zijn afgerond maar de 4 openstaande plaatsen zullen z.s.m. worden ingevuld. Nieuwkomers zijn Arno Louwers, Joppe Bakens en Jurgen Schats die hun debuut gaan maken in een Oranjebar selectie.

Oranjebar 3
Roel Donkers Arno Louwers
Davy van der Zande Jurgen Schats
Ron Meulenkamp Joppe Bakens

 

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK