Vrijdag 08 februari 19:30 uur; Wie gaat er mee naar de CLoD?

Start kwalificatietoernooi PDB aanstaande vrijdag 8 februari; “Wie gaat als speler mee naar de CLoD 2013”.

 

Traditioneel wordt de kwalificatie voor deelname namens de PDB aan de Champions League of Darts gehouden in de Oranjebar in Mariahout.

 

Ook dit jaar heeft uitbater Peter van den Broek zich weer garant gesteld voor deelname aan de CLoD 2013 door vertegenwoordigers van de Peelland Dartbond en zal er gewerkt moeten worden door de spelers die deze sensatie willen meemaken.

 

Via 8 speelavonden die onderdeel zijn van de kwalificatie ranking zal de winnaar in iedere categorie – heren/dames/junioren/meisjes/aspiranten – zich verzekerd weten van een deelnamebewijs en dus kans maken op fantastische prijzen die er tijdens de Champions League of Darts 2013 te verdienen zijn. Bij de heren en dames staat er een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters 2013 en Winmau World Masters 2013, inclusief deelname aan de Lakeside World Professional Championships qualifications, op het spel naast het toch al aantrekkelijke prijzengeld. De junioren en de meisjes kunnen, naast prijzengeld, een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2013 bemachtigen en voor de junioren is nog een bonus, deelname aan de Zuiderduin Masters Youth, beschikbaar. Tenslotte zal er voor de winnaar van het aspiranten toernooi een VIP arrangement voor de Zuiderduin Masters klaar liggen.

 

De speeldatums zijn; 08 FEBRUARI – 15 MAART – 05 APRIL – 17 MEI – 24 MEI – 31 MEI – 07 JUNI en 28 JUNI. Deze datums kunt u dus al in uw agenda noteren.

De toernooien zullen om 20:00 uur beginnen en de inschrijfkosten bedragen € 10,= pp/speeldag en zijn toegankelijk voor IEDER geregistreerd lid van de Peelland Dart Bond

Start kwalificatietoernooi PDB aanstaande vrijdag 8 februari; “Wie gaat als speler mee naar de CLoD”

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK