CLoD kwalificatie speeldag 1; Dennis Klamer en Eefje van der Meijden delen eerste tik uit

Eerste kwalificatiedag OSR VI; Dennis Klamer wint bij heren en Eefje van der Meijden pakt zege bij de dames.

Afgelopen vrijdag waren 12 spelers aanwezig in de Oranjebar die zichzelf een kans willen geven om zich namens de Peelland Dart Bond uit te komen op de Champions League of Darts 2013.

 

Acht heren werden verdeeld in 2 groepen waarna er kruisfinales zouden worden gespeeld om te bepalen wie de finale zou spelen. In de groepsfase waren Dennis Klamer, Peter van den Broek, Kevin Verbakel en Davey van den Broek de sterkste en wisten Dennis en Kelvin zich te plaatsen voor de finales. In de finale bleek de ervaring van Dennis voldoende om te winnen van Kevin zodat Dennis Klamer de eerste stap heeft gezet om het felbegeerde deelnamebewijs te winnen.

 

Bij de dames was er een verrassende opkomst van maar liefst 4 deelnemers waarbij in aanmerking moet worden genomen dat de grote favoriet, Anneke Kuijten, ontbrak en op de volgende kwalificatiedag in de achtervolging zal moeten. Deze avond was het Eefje van der Meijden die korte metten maakte met haar concurrenten Tamara Heijnen, Mieke van de Broek en Linda Straatman waardoor zij alvast 8 punten heeft verdient die haar niet meer afgepakt kunnen worden.

 

Uitslag heren dag 1; 1. Dennis Klamer 2. Kevin Verbakel 3. Peter van den Broek en 4. Davey van den Broek.

Uitslag dames dag 1; 1. Eefje van der Meijden 2. Tamara Heijnen 3. Mieke van de Broek en 4. Linda Straatman.

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende CLoD Kwalificatiedag wordt gespeeld op vrijdag 15 maart 2013. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK