Voorbeschouwing laatste speelweek Super League Nederland '11-'12

Dit weekend de ontknoping van de SuperLeague; Oranjebar 1 gaat voor kampioenschap

Morgen staat de laatste speeldag van de SuperLeague op het programma. In vier van de zes klassen moeten nog beslissingen vallen.

Hoofdklasse
Oranje Bar had tijdens de vorige speelronde aan één punt genoeg om voor de vijfde achtereenvolgende keer Super League kampioen te worden. Na een hoogstaande wedstrijd werd er met 3-7 verloren van concurrent L&L Nederhemert. Morgen heeft Oranje Bar opnieuw aan één punt genoeg om kampioen te worden. Ze gaan op bezoek bij Café de Schot 1 uit Zaandam, dat nog strijdt tegen degradatie. Mocht Oranje Bar verliezen dan zal L&L bij winst op Dart Team Venlo gekroond worden tot Super League kampioen. Ook onderin is het erg spannend. Dart Team Venlo is al gedegradeerd, maar wie zal er nog meer degraderen naar de overgangsklasse? Café de Schot (13 punten) speelt dus thuis tegen Oranje Bar, Havenzicht (12 punten) gaat op bezoek bij Kjelvik Darts en DC Ambiance (12 punten) ontmoet Café de Oale Jan.

Overgangsklasse B
Een droomscenario in de zuidelijke overgangsklasse: de nummers één en twee hebben evenveel punten en spelen op de laatste speeldag tegen elkaar. The Switch uit Den Haag heeft het hele jaar bovenaan gestaan en heeft morgen in eigen huis aan een gelijkspel genoeg om promotie af te dwingen. Café Samsam laat de laatste weken echter weinig liggen en zal er alles aandoen om de beker mee terug naar Beek te nemen. De overige wedstrijden zijn voor de statistieken. Oranje Bar 2 speelt thuis tegen Real Magic. De Pepersteeg ontvangt de Zwaantjes. United speelt tegen ’t Pleintje en ’t Vrijthof gaat op bezoek bij de Fanatics uit Weert.

Regioklasse B
Bojangles uit Goirle liet zich tijdens de vorige speelronde al kronen tot kampioen. Inmiddels is ook al definitief dat naast Bojangles ook DAS Dongen, Sterkdarts.nl en Oranje Bar 3 promoveren naar de overgangsklasse. De wedstrijden die morgen op het programma staan zijn:

Oranje Bar 3 – Fitland Dart Team Mill
Bojangles – Helmond Brouwhuis
Onderbouw Doesburg – Sterkdarts.nl
DAS Dongen – Café ’t Zuid SChijndel

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK