Darts 4 All; John Verkampen verrast vriend en vijand met toernooi zege

Darts 4 All toernooi; John Verkampen wint in spannende finale van Toon Donkers.

Het Darts 4 All toernooi in de Oranjebar wint aan populariteit. Zo bleek gisterenavond weer eens dat er niet altijd “grote namen” nodig zijn om een succesvol toernooi te organiseren en dat gezelligheid ook een belangrijke factor speelt werd bevestigd door een goede opkomst en de aanwezigheid van dartende dames.

Dit alles neemt niet weg dat er fanatiek gespeeld werd om in de prijzen te komen. Bijna vanzelfsprekend was daar weer een lid van de Donkers clan bij; deze keer was het Toon die zich als eerste finalist melde en John Verkampen was de sterkste aan de andere kant van de sheet. In de finale ging de winst naar John die hiermee bewijst dat hij ook een toernooi kan winnen. In de verliezersronde kwam een verrassende winnaar te voorschijn in de persoon van Mieke de Boer die hiermee het dames darten in Mariahout op de kaart zet.

Uitslag Winnaarsronde; 1. John Verkampen, 2. Toon Donkers, 3 en 4 Twan van Hoof en Wesley van Hout.

Winnaar Verliezerronde; 1. Mieke de Boer

 

Het volgende Darts 4 All darttoernooi wordt gespeeld op woensdag 06 juni 2012. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK