Uitslagen SLN speelronde 13; OB1 laat zien dat ze nog kunnen winnen met 1-9 zege, OB2 en OB3 winnen ook

Uitslagen 13e speelronde van de Super League Nederland; OB1 revanchehert zichzelf met grote zege, OB2 opnieuw naar winst en OB3 wederom niet te stoppen.

 

Hoofdklasse

 

Oranjebar 1 boekte In Nederhemert een ruime overwinning op L&L: het werd 9-1 voor de mannen uit Mariahout. Daarmee liet de sterk uitgedunde selectie (er werd met 4 spelers afgereisd) zien dat ze het nog niet verleerd zijn en wellicht via een eindsprint het seizoen nog goed kunnen afsluiten. Kjelvik Darts en Havenzicht, de nummers één en twee van het klassement, maakten beide geen fout. Kjelvik won thuis met 9-1 van Café de Schot en Havenzicht won thuis met 6-4 van Café de Oale Jan. De Vrijbuiter Cashino 1 nam de derde plaats over van The Switch dankzij een 6-4 thuisoverwinning op de Hagenezen. Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd tussen The Switch en L&L Nederhemert op het programma. De week daarop wordt de 14e speelweek van de SuperLeague gespeeld waarin Kjelvik op bezoek gaat bij The Switch en Havenzicht naar Mariahout afreist voor de wedstrijd tegen Oranjebar 1.

 

Overgangsklasse B

 

Oranje Bar 2 wist thuis te winnen van HCM Dart Team Venlo met 6-4 en kan nog steeds gaan voor de derde plaats. Sterkdarts/L&L Nederhemert zette dit weekend een belangrijke stap richting het kampioenschap. In Weert werd er met 8-2 gewonnen van de Fanatics, terwijl concurrent DAS Dongen in eigen huis verloor van Red Alert met 7-3. Ook Real Magic won thuis met 7-3 van ’t Koetshuis. De Zwaantjes konden het thuis niet bolwerken tegen Bojangles en verloren met 8-2.

 

Overgangsklasse C

Net als in overgangsklasse B staat ook Oranje Bar 3 al acht punten los met nog vijf wedstrijden te gaan. Afgelopen zaterdag werd de ongeslagen reeks voortgezet tegen ’t Pleintje, dat met 8-2 terug naar Stampersgat werd gestuurd. DC Ambiance, de nummer twee, won met 6-4 van nummer drie de Walrus uit Dordrecht. Door het verlies van de Walrus staan de Mookies nu op een gedeelde derde plaats dankzij een 6-4 uitoverwinning op Café de Schot. Ook Nelly’s Café kon een overwinning bijschrijven. Thuis werd er met 7-3 gewonnen van United. Tenslotte was Sonny’s Darts/Dikke Maatjes met dezelfde cijfers te sterk voor de Pepersteeg.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK