Dramatisch begin PDC Unicorn Challenge Tour voor Hermie van Orsouw

Eerste en tweede PDC Unicorn Challenge Tour weinig geluk voor Hermie van Orsouw.

Het eerste PDC Unicorn Challenge Tour weekend voor jeugdspelers van 14 tot 20 jaar met in totaal drie evenementen heeft weinig goeds gebracht voor de enige Oranjebar speler die vandaag hieraan deelnam. Hermie van Orsouw mocht het 1e toernooi beginnen met een Bye waarna hij in de tweede ronde, tijdens zijn eerste partij, direct tegen een 4-0 nederlaag aanliep; Kurt Parry was verantwoordelijk voor de afstraffing van de man uit Oss. Het 2e toernooi viel het doek al in de eerste ronde waar Daniel Day met 4-1 te sterk was voor Hermie. Morgen volgt nog een kans maar het ziet er niet best uit voor de Oranjebar speler die toch nog tekort lijkt te komen tussen dit deelnemersveld.

Ook op de tweede dag van het PDC Unicorn Challenge Tour weekend tijdens het 3e toernooi is het Hermie van Orsouw niet gelukt om zijn eerste prijzengeld te bemachtigen en zodoende een plaats te bemachtigen in de ranking voor een plaats op het Jeugd WK later dit jaar. In de eerste ronde wist Hermie nog met 4-1  te winnen van Sion Thomas, in de tweede ronde echter moest hij met 1-4  zijn meerdere erkennen in Gaz Cousins en is het avontuur van dit weekend weer voorbij.Eleventh round OSR VI; The Fox again the best, even Arne Louwers not cope with Gino Vos.

 

 

Results from Matchday 11: 1. Gino Vos 2. Arne Louwers 3. Davy van de Zande en 4. Theo Bekkers.

 

For full results and standings click here.

 

The following Oranjebar Super Ranking will be played on Tuesday, March 26, 2013. Subscription a € 6, = pp can on match day until 19:30. Start of the tournament 20:00.Undécima ronda OSR VI; El Fox de nuevo el mejor, incluso Arne Louwers no hacer frente a Gino Vos.

 

 

Los resultados de la ronda 11: 1. Gino Vos 2. Arne Louwers 3. Davy van de Zande en 4. Theo Bekkers.

 

Para los resultados completos y tabla de posiciones haga clic aquí.

 

A continuación Oranjebar Súper Clasificación se jugará el Martes, 26 de marzo 2013. Suscripción a 6 €, = PP puede el día de la carrera hasta las 19:30. Comienzo del torneo 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK