Super League Nederland Speelronde 13: beslissende fase in competitie voor Oranjebar 1 en Oranjebar 3

Zaterdag aanstaande Super League Nederland speelronde 13 met in Mariahout Oranjebar 2 tegen  HCM Dart Team Venlo  en Oranjebar 3 tegen ‘t Pleintje Stampersgat;

 

Oranjebar 1: Voor Oranjebar 1 is met nog 5 speelronden te gaan de tijd aangebroken om zich definitief uit degradatiegevaar te raken. Dat moet dit weekend gebeuren in de uitwedstrijd tegen L&L Nederhemert 1 dat op dit moment laatste staat. Wellicht dat de goede vorm waarin Benito van de Pas en Braulio Roncero verkeren het verschil kan maken in deze van oudsher klassieker tussen  de favorieten van de afgelopen 5 seizoenen. Koploper Kjelvik Darts kan in een thuiswedstrijd onder aanvoering van Alan Norris tegen Cafe de Schot 1 de helpende hand bieden door te winnen waardoor zij zelf in de race blijven voor het kampioenschap en de directe concurrent van Oranjebar punten verliest. De achtervolgers in de race om het kampioenschap, Havenzicht 1 en The Switch DSWN Den Haag moeten beide winnen om in de race te blijven. Havenzicht 1 moet thuis tegen Café de Oale Jan dat zich geen verlies meer kan permitteren en The Switch DSWN Den Haag moet op bezoek bij het verrassende Vrijbuiter Cashino 1 dat in de ”winning mood” is.

 

Oranjebar 2: Voor Oranjebar 2 geld dat de 3e plaats dit jaar mogelijk moet zijn maar daarvoor moet wel worden gewonnen in de thuiswedstrijd tegen HCM Dart Team Venlo. Hiervoor dienen de neuzen van de Oranjebar spelers wel dezelfde kant op te staan want het team uit Venlo is de laatste speelronden aan een mooie opmars bezig. Gedoodverfd kampioen Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 speelt een uitwedstrijd tegen het altijd gevaarlijke Fanatics Weert dat het echter zonder Wouter Vaes moet doen. Misschien wel de meest interessante wedstrijd in Overgangsklasse B  deze week is die tussen de nummer twee en nummer drie, DAS Dongen tegen Red Alert Bet Kolen. De overige twee duels spelen zich af in de onderste regionen; degradatie kandidaat De Zwaantjes moet het opnemen tegen het duidelijk beter genoteerd staande Bojangles Goirle  en Real Magic  en Koetshuis Reek  moeten tegen elkaar strijden voor lijfsbehoud.

 

Oranjebar 3:  Mariahout’s kampioenskandidaat Oranjebar 3 speelt deze week thuis tegen Pleintje Stampersgat en is gebrand om niet alleen kampioen te worden, maar dit ook nog eens ongeslagen te doen. DC Ambiance St. Jansteen, de nummer twee op 8 punten achterstand, moet tegen de nummer drie De Walrus Dordrecht proberen die tweede plaats veilig te stellen. Café de Schot 2 Zaandam tegen Sportcafé de Mookies is een duel tussen middenmoters die beide nog met een schuin oog naar de derde plaats kunnen kijken en dus niet mogen verliezen. Nelly’s Café Obdam krijgt bezoek van United dat degradatie niet meer kan ontlopen en een soortgelijke wedstrijd wordt ook gespeeld tussen De Pepersteeg voor wie degradatie ook onafwendbaar lijkt en Sonny’s Darts de Dikke Maatjes in Roelofarendsveen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK