Traditioneel wekelijks darttoernooi tijdens zomerperiode in Oranjebar

Vanaf morgen geldt weer WOENSDAG = DART-DAG in de Oranjebar waar tijdens de zomermaanden weer wekelijks een extra darttoernooi wordt georganiseerd waaraan gratis kan worden deelgenomen.

 

De ware dartliefhebber kan ook deze zomer weer wekelijks zijn/haar hart ophalen bij de Oranjebar in Mariahout. Ieder woensdag zal vanaf 20:00 uur een toernooi worden gespeeld waaraan GRATIS kan worden deelgenomen en waar leuke prijzen te verdienen zijn.

 

Het blijft druk tijdens bij de Oranjebar deze zomer met wekelijks drie dartevenementen. Vanzelfsprekend wordt de Oranjebar Super Ranking gespeeld waar punten te verdienen zijn voor kwalificatie voor de finaledag. Daarnaast kunnen de gevorderde darters hun ei kwijt (indien zij zijn uitgenodigd) tijdens de TOP Players Competition. En voor de dartspelers die er geen genoeg van kunnen krijgen of die gaan voor een avondje gezelligheid in combinatie met een potje darts is er dan de WOENSDAG = DART-DAG. Gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras uitgezonderd de zon zijn gegarandeerd.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK