Super League Nederland Speelronde 17: Beide Oranjebar teams zeker van handhaving

Na het spelen van de voorlaatste wedstrijden in de Super League Nederland is de handhaving van Oranjebar 1 (Hoofdklasse) en Oranjebar 2 (Overgangsklasse B) veilig gesteld.

 

Afgelopen zaterdag stond de één na laatste speelweek van de Super League Nederland op het programma. In overgangsklasse B is de beslissing nog steeds niet gevallen. Hieronder volgt een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Hoofdklasse
Oranje Bar 1 wist de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Goudenregenbar Sterkdarts 1 met 6-4 te winnen. Na een teleurstellend seizoen kan er nu gewerkt worden aan de voorbereiding voor het volgend seizoen waarin een top-drie notering het doel zal zijn. Red Alert verloor de uitwedstrijd tegen de Kleine Eik met 8-2. De Kleine Eik stelde daarmee de tweede plaats in de competitie veilig. Het doek is definitief gevallen voor Café de Schot na een 8-2 thuisnederlaag tegen kampioen Dibo. Samen met de Rietplas en Red Alert degradeert de Schot uit de hoofdklasse. De Rietplas wist van het weekend nog wel een overwinning bij te schrijven. Tegen Goudenregenbar Sterkdarts 2 werd het 8-2 voor het team uit Emmen.

Overgangsklasse B
Oranje Bar 2 ging in hun laatste thuiswedstrijd met 2-8 onderuit tegen de Fanatics. Dankzij deze overwinning zijn de mannen uit Weert de nieuwe koploper in deze klasse. De competitie draait uit op een prachtige climax op de laatste speeldag. De Zwaantjes gaven de koppositie af na een gelijkspel tegen Hemeco d’n Beer. Het had nog erger kunnen zijn voor de Eindhovenaren, want na zes partijen keken ze tegen een 5-1 achterstand aan. Real Magic had zich naar de koppositie kunnen gooien in de thuiswedstrijd tegen Goudenregenbar Sterkdarts 5. De Tilburgers kwamen echter niet verder dan 5-5. Hierdoor volgen De Zwaantjes de koploper op één punt en Real Magic op twee punten. In de laatste speelweek ontvangen de Fanatics het Tilburgse Real Magic en gaan De Zwaantjes op bezoek in Den Haag bij Goudenregenbar Sterkdarts 5. Oranjestad United leed een gevoelige nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Café Kafé. Na een 4-2 voorsprong verloor Oranjestad alsnog met 6-4. Tenslotte wist Dart Team Venlo met 7-3 te winnen van Eetcafé Modern.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK