Nico Thissen, Davy van der Zanden, Lincy Gloudermans & Tharsissia Werinussa naar CLoD 2016

Winnaars PDB/Oranjebar kwalificaties voor deelname aan de Champions League of Darts 2016 bekend. Nico Thissen & Davy van der Zande bij de heren en Lincy Gloudermans & Tharsissia Werinussa bij de dames naar Egmond aan Zee.

 

Afgelopen maandag werd de 12e en laatste kwalificatiedag van de PDB/Oranjebar CLoD kwalificatie Ranking gespeeld en konden de winnaars na het opschonen van de puntenlijst (alleen de beste 10 resultaten werden geteld) worden bekend gemaakt.

 

Vier spelers – 2 heren en 2 dames – kunnen worden bijgevoegd aan de lijst van spelers die namens de Peelland Dart Bond zullen deelnemen aan de Champions League of Darts op zaterdag 3 september 2016 in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Bij de heren zullen Nico Thissen en Davy van der Zande de al eerder geplaatste Barry Zander vergezellen en bij de dames worden naast Anneke Kuijten ook Lincy Gloudermans en Tharsissia Werinussa aan de lijst toegevoegd. Al deze spelers zullen dan spelen voor de titel, deelnamebewijs aan de Winmau World Masters 2016, deelnamebewijs aan de Finder Master 2016 en geldprijzen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK