Oranjebar Super Ranking #19; Oswin Streden de beste tijdens 1e kwalificatiedag

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 1; Oswin Streden voorkomt eerste dagzege van Gian van Veen. Mark Giepmans goed voor winst in verliezersronde .

 

De negentiende editie van de Oranjebar Super Ranking kende afgelopen dinsdag de eerste speeldag met 16-tal deelnemers.

 

Waarschijnlijk vanwege het drukke schema van een aantal deelnemers die we regelmatig bij de laatste acht zien eindigen was het nu de beurt aan een andere spelers die vaak net aan het kortste eind trokken in de  groepswedstrijden. De vier besten die overbleven waren; Kevin Verbakel, Roland Jansen, Oswin Streden en Gian van Veen. Zij mochten zich via een dubbel KO schema naar de dagzege proberen te spelen en de overige deelnemers konden aan de verliezersronde deelnemen.

 

Als finalisten voor het hoofdtoernooi bleven Oswin Streden, die zich rechtstreeks wist te plaatsen, en Gian van Veen (de beste in de herkansing) over. Een oude rot tegen een jonge hond zou het nodige spektakel kunnen opleveren ware het niet dat Oswin hier heel anders over dacht. In de finale liet hij er geen enkele twijfel over bestaan wie vandaag de beste was en moest Gian in zijn eerste ‘grote mannen finale’ lijdzaam toezien hoe hij op een 5-0 whitewash nederlaag werd getrakteerd door de Eindhovenaar.

 

In de finale van de verliezersronde vonden we Johny Zegers en Mark Giepmans terug. De troostprijs was voor Mark die het onderlinge treffen met 2-3 wist te winnen. De Mysterie box bleef opnieuw staan omdat 139 niet werd gefinished ondanks een stevig aantal 100+ uitgooien waar Ted Ebbers met 153 verantwoordelijk was voor de hoogste finish van de avond.

 

Uitslag kwalificatie dag 1; 1. Oswin Streden 2. Gian van Veen 3. Kevin Verbakel en Roland Janssen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 07 juni 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK