TPC 2014; Laatste kwalificatie startbewijzen voor Ed van de Aa & Jurgen Schats

Laatste startbewijzen voor de TOP Player Competition 2014 gegrepen door Ed van de Aa en Jurgen Schats tijdens 2e kwalificatie dag, deelnemersveld compleet na vrijgeven van laatste namen.

 

Zoals eerder aangegeven is maandagavond de tweede en laatste kwalificatieavond gespeeld met als inzet de laatste twee startbewijzen voor de TOP Player Competition 2014.

 

Het deelnemersveld bestond deze keer uit louter heren die de uitdaging van het spelen van een sterk toernooi nog nooit uit de weg zijn gegaan. Na een aantal goede wedstrijden was het Ed van de Aa die zich voor het eerste deelnamebewijs van deze avond melde en hiermee voor de tweede keer via een kwalificatie deelname aan de TOP Player Competition afdwingt. Het tweede startbewijs ging deze avond naar de nu nog onbekende Jurgen Schats die dus de komende weken zijn krachten kan gaan meten met een aantal topdarters en misschien wel voor een verrassing kan zorgen.

 

Omdat nu het totale aantal deelnemers bij de organisatie bekend waren konden ook de laatste uitgenodigde deelnemers worden vrijgegeven. De laatste 4 namen zijn Oswin Streden, Rick Veugelers, Sjef Weber en Stein Donkers waarmee het totaal van 32 deelnemers bekend is.

 

Een inmiddels bekend gemaakte spelers, Joppe Baken, is vanwege prive omstandigheden niet in staat om deel te nemen en zal worden vervangen door Abdil Loubane. Morgen zal de loting voor de indeling van de groepen plaatsvinden en deze zal aansluitend worden gepubliceerd,

Meer informatie over de TOP Player Competition kunt u vinden op deze website

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK