17e Speelweek Super League Nederland; gemengde gevoelens bij resultaten Oranjebar teams

Oranjebar 1 kansloos onderuit tegen Vrijbuiter/Cashino 1 en eidigt derde, Oranjebar 3 eindigt ondanks winst tegen Kjelvik Darts op vierde plaats.

Seizoen 0213-2014 van de Hoofdklasse in de Super League Nederland is er een om snel te vergeten. Zag het er in de loop van het seizoen nog geweldig uit voor beide Oranjebar teams dankzij een tijdige revival van Oranjebar 1 en het blijven winnen van Oranjebar 3, zo zuur is het uiteindelijke resultaat voor beide teams. Door een paar kleine foutjes sluiten de mannen uit Mariahout het seizoen niet af als nummer 1 en 2 maar restte er slechts een derde en vierde plaats. Kjelvik Darts profiteerde als eerste van de ruimte die geboden werd en werd alleen daardoor kampioen in de Hoofdklasse. Vervolgens wist de Vrijbuiter/Cashino 1 tegen beide Oranjebar teams te pieken om zo niet als vierde maar als Runner Up te eindigen.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 heeft in Apeldoorn de tweede plaats in de Hoofdklasse verspeelt. Een gehavende selectie (oa vakanties en Internationale verplichtingen) kon het tegen een op volle oorlogssterkte aantredend Vrijbuiter Cashino 1 niet bolwerken en ging kansloos met 7-3 onderuit. Hierdoor eindigt Oranjebar 1 dus als derde en zat er voor Oranjebar 3 niet meer in dan een vierde plaats. In Mariahout was de uitslag uit Apeldoorn nog niet doorgedrongen zodat de Hoofdklasse debutant gewoon vol gas gaf tegen kampioen Kjelvik Darts wat resulteerde in een 6-4 overwinning. Hiermee bewees Oranjebar 3 voor de zoveelste keer dit seizoen terecht in de Hoofdklasse te spelen en was het daarom de te zuurder dat er genoegen moest worden genomen met een vierde plaats. Beide degradanten spelen thuis hun afscheidswedstrijd in de hoofdklasse; Havenzicht 1 – The Switch DSWN Den Haag 4-4 (tussenstand) en Sterkdarts L&L – Café Kremer (n.n.b.)

 

Overgangsklasse B
De nummers één en twee, Real Magic en Red Alert maakten geen fouten. Magic won met 8-2 van de Zwaantjes en Red Alert won met 10-0 bij De Romein. Het verschilt tussen beide teams is nog steeds twee puntjes. Als Real Magic op 24 mei wint bij de Ganzerik dan zijn zij kampioen van overgangsklasse B. Red Alert speelt thuis tegen Café Kafé. Verder won D´n Beer afgelopen zaterdag bij Oranjebar 2 met 6-4 en was HCM Dart Team Venlo met 6-4 te sterk voor de Fanatics.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK