Oranjebar/PDB CLoD Qualification; Strijd bij heren gaat door, dames en junioren toernooi lijkt beslist

PDB/Oranjebar kwalificaties voor de Champions League of Darts 2014 in eindfase. Wie gaat er namens Peeland strijden voor een deelnamebewijzen voor de Winmau World en Zuiderduin Masters?

 

Kwalificatie dag 8 voor deelname aan de Champions League of Darts namens Peeland Dart Bond zou weleens bepalend kunnen zijn geweest voor de beslissing wie gaan spelen in de heren, dames en junioren klassen. Bij de heren duurt de strijd voort en komen nog verschillende spelers in aanmerking voor de winst. Bij de dames en de junioren lijken de beslissingen te zijn gevallen en kunnen de lijstaanvoerders waarschijnlijk tijdens de volgende kwalificatie dag als winnaar worden aangewezen.

 

Bij de heren was de afwezigheid van de hoog genoteerde favoriet Dennis Klamer opvallend te noemen. Hij zou hierdoor zichzelf weleens kunnen hebben uitgeschakeld want de concurenten lieten nagenoeg geen steken vallen. De grote winnaars van vandaag werden Davy van der Zande en Nico Thissen die beide in de finale stonden. Davy was daarin de sterkste.

 

Bij de dames is de winnares nagenoeg zeker. De huidige nummer 2, Eefje van der Meijden, ontbrak deze avond en lijstaanvoerder Anneke Kuijten profiteerde volop door eerst bij de heren mee te doen waar zij bij de laatste 8 eindigde en vervolgens het damestoernooi op te eisen.

 

Ook Thijs van Stiphout kan bijna zeker zijn deelnamebewijs in ontvangst nemen. Indien op de voorlaatste kwalificatie dag de concurrentie opnieuw wegblijft is hij niet meer in te halen en kan zich gaan opmaken voor zijn tweede deelname aan de Champion League of Darts.

 

De volgende PDB/Oranjebar Champion League of Darts Qualification zal worden gespeeld 09 juni 2014 in de Oranjebar in Mariahout.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK