Tafelvoetbal team Oranjebar 1 Nederlands kampioen

Het Nederlands kampioenschap tafelvoetbal onder auspiciën van de Soccer bond is dit jaar gewonnen door het team van Oranjebar 1 dat izch voor het kampioenschap had weten te plaatsen door eerder de Laarbeekse tafelvoetbal competitie te winnen.

 

Opnieuw een mooi dag voor uitbater Pater van den Broek van de Oranjebar in Mariahout. Na alle inspanningen die gedaan zijn om de sport tafelvoetbal in ere te houden, mede door het organiseren van een nieuwe competitie nadat de vorige organisator was weggevallen, werden dit weekend beloond met het winnen van het Nederlands Kampioenschap.

 

Het team Oranjebar 1 dat bestaat uit de spelers Peer Seykens, Ton de Wit, Tanee Coolen, Ricky van Dijk en captain Erik van Eindhoven wisten de finale te bereiken waar ze het op moesten nemen tegen het team Kikkerheads uit Spijkenisse. In een spannende finale zag Oranjebar 1 na een gelijkopgaande strijd kans om als eerste het vijde doelpunt te scoren waarmee de overwinning en de titel werd veiliggesteld. De felicitaties gaan dan ook naar de spelers die er samen voor gezorgd hebben dat de sport tafelvoetbal in ieder geval in Mariahout op de kaart blijft staan.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK