Swedish Open 2013; Alleen Jimmy Hendriks als Oranjebar vertegenwoordiger aanwezig

In een deelnemersveld met 19 Nederlanders waarvan slechts Jimmy Hendriks als Oranjebar vertegenwoordiger gaat dit weekend de 44e Swedish Open van start. 

 

Nu het einde van de Internationale agenda in zicht is zijn een flink aantal deelnemers verplicht om kleinere toernooien af te lopen en door een goed resultaat te halen zichzelf een kans te geven om zich alsnog te kwalificeren voor de Lakeside Professional World Championshipe 2014.  Een van die spelers is Jimmy Hendriks die de strijd nog niet heeft opgegeven en tot het laatst wil strijden om zich te plaatsen.

 

Dit weekend staat het Swedish Open 2013 op het programma en is het Scandic Triangle Hotel in Malmö de plaats van handeling. Het is inmiddels de 44e keer dat het toernooi gespeeld wordt en het toernooi heeft een grote historie omdat het een van de eerste internationale toernooien op de agenda is. Op zaterdag zulle de singles worden gespeeld en zondag is er nog een koppel toernooi. Het toernooi zal zelfs te volgen zijn via een gratis live-stream.

 

De organisatie, onder leiding van toernooi directeur Peter Ersson, verheugt zich op een interessante en spannend dart toernooi, dat ook interviews op locatie zal omvatten, zodat zelfs als je niet aanwezig bent je toch in staat om dit jaar getuige van de Swedish Open te zijn.

voor de stream CLICK HERE

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK