Tony Martinez keert terug bij Oranjebar 1 in Super League

Oranjebar 1 versterkt zich komend Super League Nederland seizoen met tweede Belg; Tony Martinez keert terug op oude nest.

De inmiddels 44-jarig Spaans/Belgische darter Tony Martinez zal in het Super League Nederland seizoen 2013-2014 opnieuw deel uit maken van de selectie van het team Oranjebar SLN 1. Na een afwezigheid van vier jaar keert hij dus terug naar het team waarmee hij in het verleden al een keer kampioen werd in de Hoofdklasse.

 

Gisterenavond is werden de besprekingen tussen Peter van den Broek en Tony Martinez afgerond en was de selectie van Oranjebar SLN 1 weer een speler rijker. Met Tony Martinez als extra versterking geeft captain Peter van den Broek een duidelijk signaal af aan de concurrentie. Het doel dit jaar is het terughalen van de Hoofdklasse kampioenstitel en de daarbij behorende beker.

 

Tony Martinez is een oude bekende en heeft, na enige jaren met wat prive problemen te hebben geworsteld, de darts al weer enige maanden opgepakt met zeer goede resultaten. Zo is Tony opgenomen in de Belgische selectie voor Challenge Of The Lowlands in november en heeft hij zich gekwalificeerd voor deelname aan de Winmau World Masters van oktober dit jaar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK