OSR 8 speeldag 7; Hermie van Orsouw pakt 2e dagzege, Nico Thissen opnieuw Runner Up

Speeldag 7 Oranjebar Super Ranking 8; Hermie van Orsouw op zijn beurt ook te sterk voor Nico Thissen in finale.

Tijdens de Super Ranking van gisteren waren weer de nodige verassingen te noteren. Nadat in de groepsfase Paul Tesser, Sjoerd Winkelmolen en Ted Ebbers waren afgevallen konden in de kwartfinales de wenkbrauwen al worden opgetrokken.

 

Van de acht spelers overgebleven spelers; Walter van Esh, Hermie van Orsouw, Abdil Loubane, Nico Thissen, Davy van der Zande, Anneke Kuijten, Peter van den Broek en Dennis Klamer waren het deze keer Anneke, Hermie, Dennis en Nico die zich wisten te plaatsen voor de halve finales ten koste van o.a. Davy die nog wel de meeste maximum scores van de avond wist te produceren, hij gooide vier maal de 180 score.

 

De eerste halve finale werd gespeeld tussen Anneke Kuiten en Hermie van Orsouw. Hermie blijkt weer op weg naar zijn vroegere vorm en stond ijzersterk te spelen. Anneke bood welliswaar goed partij maar moest toch met 1-4 buigen voor de “Terminator” die de partij met een 150 finish naar zich toetrok. Zijn volgende tegenstander moest uit de partij tussen Nico Thissen en Dennis Klamer komen. Ook hier kwam een 4-1 uitslag op het scorebord te staan, in het voordeel van Nico die hiermee een vervolg gaf aan het goede spel dat hij de laatste weken toont.

 

De derde finales in even zo veel weken dus voor Nico en de tweede finale op rij voor de winnaar van speelweek 5, Hermie. De man uit Oss was al op stoom in de halve finale en ging onverdroten door in de finale met goede scores en uitstekende finishes. Nico deed zijn uiterste best om de partij naar zich toe te trekken maar moest uiteindelijk toezien hoe Hermie, met een 5-3 zege de dagwinst greep en zijn leidende positie op de ranking verstevigd.

 

Uitslag van speeldag 7: 1. Hermie van Orsouw 2. Nico Thissen 3. Anneke Kuijten en Dennis Klamer.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 27 augustus 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK