Super League Nederland Speelronde 13: Oranjebar neemt 1e plaats over na thuisoverwinning op Twenty Six Urk

Oranjebar SLN 1 staat eindelijk aan kop van de ranglijst. Door zelf te winnen van Twenty Six Urk en het puntenverlies van Café De Dissel is het team uit Mariahout de nieuwe leider in de jacht op het kampioenschap. 

 

Afgelopen zaterdag stond er weer een volledige speelronde op het programma voor de Super League Nederland.

De 180 scores werden afgelopen weekend rijkelijk gegooid. Tijdens de wedstrijd van Dartcafé Nouveau en De Reunie – Adroparket, gooiden alle 10 de spelers de maximale score, maar de meeste 180-ers waren deze speelronde voor: Danny Mazereeuw (9x) Willem Mandigers (8x) en Michael Plooy (7x).

SuperLeague Hoofdklasse
We hebben een nieuwe koploper in de Hoofdklasse! Oranjebar had de nodige moeite met Twenty Six Urk, maar boog een 2-4 achterstand om in een 6-4 zege en pakte de koppositie. Hiermee werd de opgelopen achterstand, mede doordat eerder een discutabel reglementair verlies tegen dezelfde tegenstander, na 7 speelrondes weer goedgemaakt. Ondanks dat de mannen uit Mariahout gemotiveerd begonnen met het winnen van de teamgame lieten ze de teugels in de singles wat vieren met een 2-4 achterstand tot gevolg. Nadat teamcaptain Peter van den Broek de heren weer wakker had geschud werd de wedstrijd in de koppels weer naar eigen hand gezet en maakte Andy Baetens het karwei af in de captainsgame. De Fanatics Weert bewees de Oranjebar een goede dienst en hield in eigen huis Café De Dissel op 5-5 en zo raken de mannen uit Staphorst de eerste plaats kwijt aan Oranjebar. Nummer drie, Bosgenoegen, blijft in het spoor van de koploper door een 8-2 zege op Café Sante Leiden. Team Winsum Sneek won thuis met 6-4 van ‘t Vrijthof Allstars en DeDartshop blijft nog altijd puntloos na een 8-2 nederlaag in Den Haag tegen DKE RW Repair.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK