Oranjebar Super Ranking 36; Limburgse finale op speeldag 6 met Stefano Roso als dagwinnaar

Speeldag 6 van de Oranjebar Super Ranking met nieuwe namen in de finale. Dagzege naar Stefano Roso ten koste van Michel Michiels. Vaste waarden en finalisten stranden in halve finales. Ook de troostprijs gaat naar nieuwe naam; Mark Mulder. Danique Stroek eindigt als beste dame.

 

Het aantal deelnemers aan de 36e Oranjebar Super Ranking loopt op; de zesde speeldag kende 22 deelnemende dartliefhebbers met een fiks aantal nieuwe namen die zich kwamen meten met de vaste waarden en enkele toppers die weer zijn teruggekeerd na hun contractuele verplichtingen. Het hele evenement kon door degene die niet aanwezig waren toch live worden gevolgd via de website van DartConnect.

 

Tijdens de avond werd weer alles uit de kast getrokken en kon iedereen genieten van alles wat de dartsport zo mooi maakt; groepsfase, shoot-outs, winnaars en verliezersrondes en natuur de finales om de dagzege en troostprijs. Daarnaast is er altijd kans op de inhoud van de Mysterie Box die echter deze avond gesloten bleef.

 

In de kwartfinale het hoofdtoernooi vonden we deze week Louis Diaz Marin, Stefano Roso, Jermaine Wattimena, Martin Jongen, Michel Michiels, Davy van der Zande, Patrick van Osch en Dennis van der Steen terug. Van dit achttal bleven Stefano, Jermaine, Michel en Davy voor de halve finales over waarin beide nieuwkomers tegenover een ervaren rot te staan. Tot verbazing van menige toeschouwers kwamen hieruit niet de favorieten maar de underdogs als winnaar te tevoorschijn; Michel vs Jermaine 4-2 en Davy vs Stefano 3-4. Het gevolg was dus een Limburgse finale.

 

Het toernooi om de troostprijs begon deze week met acht deelnemers en was binnen no-time aangeland bij de finale. Hierin stonden Mark Mulder en Stijn Donkers tegenover elkaar. Beide heren maakten er een mooie wedstrijd van de uiteindelijk werd beslist in de laatst te spelen zevende leg. Met 4-3 wist Mark te winnen van Stijn en de troostprijs op te eisen.

 

De Limburgse finale om de dagzege tussen Stefano Roso en Michel Michels duurde wat minder lang daar Stefano vanaf het begin de bovenliggende partij was en dat voordeel niet wenste af te geven. Michel deed zijn uiterste best de wedstrijd om te draaien maar moest met 2-5 zijn meerdere erkennen in Stefano Roso die hiermee zijn eerste dagzege pakte.

 

Maximum scores:
1x door Thomas THijs, Mark Mulder, John Wouters, Dennis van der Steen, Luis Diaz Marin, Roland Stokmans en Jermaine Wattimena
2x door Stijn Donkers
3x door Michel Michiels
4x door Roel Geelen
5x door Davy van der Zande
7x door Stefano Roso

 

Hoge finishes:
102 door Jos Rovers
107 door Michel Michiels
112 door Oswin Streden
116 door Youri Dirks
120 door Mark Mulder
146 door Stefano Roso
161 door Michel Michiels

 

Uitslag OSR#36 kwalificatie dag 06; 1. Stefano Roso 2. Michel Michiels 3. Davy van der Zande Jermaine Wattimena.

 

De volgende kwalificatie dag voor de 36e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt  gespeeld op dinsdag 12 april 2022. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK