Super League Nederland Speelronde 13: Oranjebar 1 blijft, dankzij winst, op kampioensschema

Oranjebar 1 boekt grote overwinning in jacht op kampioenschap in de Hoofdklasse. Drama voor Oranjebar 2 en 3 na opnieuw verlies, directe degradatie dreigt.

 

Zaterdag is speelweek nummer 13 in de Super League Nederland gespeeld. Spanning voor kampioen- en degradatie kandidaten stijgt ten top.

 

Hoofdklasse
Koploper Oranjebar 1 maakte geen fout in Zaandam. Café De Schot, dat vorige week nog knap won bij de Vrijbuiter Cashino 1, was nu met 1-9 kansloos tegen de aanstaande kampioen. Met dezelfde cijfers wist ook nummer twee DIBO Darts te winnen van Oranjebar 3 en blijft in de achtervolging. Oranjebar 3 kan door dit resultaat degradatie niet meer ontlopen. Real Magic wist een punt te pakken tegen Café de Rietplas, het werd hier 5-5. Dit was ook de uitslag bij Café Kremer en Vrijbuiter Cashino 1 waardoor voor beide ploegen niets meer op het spel staat.

Overgangsklasse B
In Mariahout kreeg Oranjebar 2 bezoek van de Fanatics uit Weert. Voor de mannen van Oranjebar 2 is het ‘vijf voor twaalf’ in de strijd tegen directe degradatie. Winst was noodzakelijk om kans te houden op een duel  tegen een van de nieuwkomers aan het eind van het seizoen. Het mocht niet zo zijn want er werd kansloos met 1-9 verloren. In top van  overgangsklasse B is het razend spannend. De gedeelde nummers één de Zwaantjes en Red Alert Bet Kolen maakte geen fout. De Zwaantjes wonnen met 8-2 bij Café Ambiance en met dezelfde cijfers versloeg Red Alert Bet Kolen het team van  L&L in Nederhemert. De nummers drie en vier van de ranglijst speelden met 5-5 gelijk. In de laatste wedstrijd  won Dart Team Venlo met 8-2 van Sterkdarts Goudenregenbar 2 waardoor Oranjebar 2 toch nog kans behoud om zich van de laatste plaats te spelen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK