Oranjebar Super Ranking 14; Yoeri Duijster wint kraker van finale

Speeldag 9 Oranjebar Super Ranking 14 beslist in voordeel van Yoeri Duister na bloedstollende finale tegen Hermie van Orsouw.

 

Het was weer een heerlijk avondje darten dat de toeschouwers werd voorgeschoteld tijdens de Oranjebar Super Ranking van afgelopen dinsdag. Een hoogste finish van Thomas Thijs (132), 29 maximum scores van o.a. Yoeri Duijster (5x), Hermie van Orsouw (5x) en Kevin Verbakel (4x) en met een opkomst van 19 deelnemers kon er wederom een extra verliezersronde worden gespeeld door diegene die zich niet wisten te plaatsen bij de laatste acht.

 

In de kwartfinale waren deze week Roel Donkers, Kevin Verbakel, Yoeri Duijster, Ardy Slegers, Bjorn Brans, Wouter Vaes, Hermie van Orsouw en Wessel Driessen de spelers die overbleven om voor een plaats in de halve finale te spelen.

 

Van bovengenoemde bleven Wessel, Yoeri, Hermie en Wouter over  met als gevolg een wedstrijd tussen Yoeri en Wessel die eindigde in een 4-0 overwinning voor Yoeri waarna Hermie en Wouter het tegen elkaar opnamen met een 4-2 uitslag in het voordeel van Hermie tot gevolg.

 

De extra georganiseerde verliezersronde leverde een halve finale tussen Niels Jansen en Tharissia Erinussa op waarbij de winst naar Tharissia ging. Haar tegenstander voor de finale kwam uit de wedstrijd tussen Thomas Thijs en Johnny Vos waarbij Johnny met 0-3 de overwinning greep.
Aansluitend werd de finale van de verliezersronde gespeeld tussen Tharissia en Johnny. Helaas moest Tharissia net als afgelopen week genoegen nemen met een Runner Up plaats na opnieuw een 2-3 verlies. Johnny verdiende met zijn overwinning een prijs in natura.

 

In de grote finale ging de strijd tussen voormalig jeugdtalent Hermie van Orsouw en Yoeri Duijster. De beide spelers maakten er een mooi spektakel van en een beslissende negende leg was nodig om de winnaar aan te kunnen wijzen. De winst ging naar Yoeri Duijster die zich prima ontwikkeld als dartspeler en wellicht potentie heeft om komend seizoen aan wat internationale toernooien mee te doen. Hermie van Orsouw heeft dankzij zijn Runner Up resultaat weer uitzicht op kwalificatie voor de finaledag waaraan de beste 16 spelers (die minimaal 4 speelavonden hebben meegedaan) mogen meedoen.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Yoeri Duijster 2. Hermie van Orsouw 3. Wouter Vaes en Wessel Driessen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt gespeeld op dinsdag 14 april 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK