Oranjebar Super Ranking 14; Oswin Streden wint finale van Ardy Slegers

Oswin Streden pakt overwinning in kwalificatiedag acht van de Oranjebar Super Ranking 14 in bloedstollende finale tegen Ardy Slegers.

 

De Oranjebar Super Ranking in Mariahout kende weer een goede opkomst met opnieuw een aantal nieuwe gezichten met wederom een aantal nieuwe gezichten uit de regio. Deze week een keer geen Belgische spelers in het deelnemersveld maar wel een dame en twee jeugdspelers die de magie van het spelen tegen volwaardige tegenstanders wilden meemaken. Vanwege het aantal deelnemers werd besloten opnieuw een verliezersronde te spelen.

 

Bij de winnaars in de groepsfase waren er deze week geen verrassingen te noteren. Roel Donkers, Ruud Thijsen, Oswin Streden, Kevin Verbakel, Peter van den Broek, Yoeri Duijster, Ardy Slegers en Bjorn Brans bleven over om de knock-out wedstrijden in de kwartfinale te spelen.

 

In de kwartfinale bleken Kevin, Oswin, Roel en Ardy de sterkste en zij plaatsten zich hiermee voor de halve finales. Ruud Thijsen miste ondanks zijn fantastische 170 finish (hoogste van de avond) helaas de boot.

Vervolegns wist Oswin Streden met 4-3 de locale held RoelDonkers te verslaan en was Ardy Slegers met 1-4 te sterk voor Kevin Verbakel.

 

Inmiddels was de extra georganiseerde verliezersronde bij de finale aangeland. Hierin mochten de enige dame van de avond, Tharissia Erinussa en een van de jongste deelnemers ooit, Mike Brands, het tegen elkaar opnemen. In een spannende finale trok de jeugdige Mike Brands met 3-2 aan het langste eind en kon dus met een goed gevoel naar huis.

 

In de grote finale ging de strijd tussen Oswin Streden en Ardy Slegers. Beide mannen lieten zich van hun beste kant zien maar het lukt Ardy niet om Oswin, die bezig lijkt aan zijn tweede dartjeugd, af te schudden. Het was Oswin die de beslissende break wist te plaatsen en zich met een 5-3 overwinning verzekerde van de winst.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Oswin Streden 2. Ardy Slegers 3. Roel Donkers en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt gespeeld op dinsdag 07 april 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK