Super League Nederland Speelronde 03: Oranjebar SLN 1 staat slechts 1 punt af tegen Team Winsum-Sneek

Oranjebar SLN 1 geeft het publiek wat ze verdienen via een 9-1 overwinning op tegenstander in eerste thuiswedstrijd, Andy Baetens wordt speler van de dag met een 170 finish en 7 maximale scores.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speeldag 3 voor de Super League Nederland. Ook deze speelronde werd de 170-finish weer gegooid. Het waren het Frans Harmsen, Andy Baetens en Geert Nentjes die de maximale finish wisten te raken. Ook de 180-ers werden wederom prima gevonden. Zo wisten Martijn Dragt en Kim Huybrechts de maximale score liefst 8 maal te vinden, maar ook Andy Baetens (7x) en Kevin Lens & Martijn Kleermaker (beide 6x) waren goed op dreef.

SLN Hoofdklasse:
Oranje Bar 1 nam in hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen de derde plaats stevig in handen en blijft de koplopers op de voet volgen na een verdiende 9-1 overwinning op Team Winsum Sneek. Koplopers Café de Dissel en Bosgenoegen hadden taaie tegenstander, maar wisten toch beiden in de koppels de wedstrijden binnen te halen. Café de Dissel was met 6-4 net iets te sterk voor ’t Vrijthof Allstars terwijl Bosgenoegen met 7-3 won van Twenty Six Urk.
In de strijd tegen degradatie wist Fantastics Weert prima zaken te doen. Zij wonnen thuis met maar liefst 9-1 van deDartshop. Hiermee klimmen de mannen uit Weert naar een 4e plaats, terwijl de mannen uit Eindhoven nu op de laatste plaats zijn terug te vinden. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse eindigde in een 5-5 gelijkspel tussen DKE RW Repair en Café Sante leiden. De mannen uit Den Haag waren met een 5-1 voorsprong goed op weg naar een ruime overwinning en een derde plaats in de tussenstand. Het team uit Leiden vocht zich echter helemaal terug in de wedstrijd en wist uiteindelijk zelfs een 5-5 gelijkspel uit het vuur te slepen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK