Oranjebar Super Ranking 35; Jermaine pakt tweede dagzege tijdens kwalificatiedag 5

Jermaine Wattimena in finale veel te sterk voor Joey Greijn en pakt weer eens een dagzege. Winst in troostfinale naar Patrick van Osch ten koste van Kestutis Bulota. Titel beste dame van de week gaat naar Kyana Frauenfelder.

 

Deze week was het tijd voor de vijfde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #35. In de wetenschap dat maar liefst 22 spelers heel dicht bij elkaar staan voor 16 finaleplaatsen was het dus een mooie gelegenheid om de noodzakelijke punten te verzamelen in de race naar een plaats op de finaledag.

 

Tweeëntwintig deelnemers begonnen aan de groepsfase in vijf poules. De overgebleven tien beste nummers 1 & 2 moesten worden uitgedund tot acht om aan de kwartfinales te kunnen beginnen. De shoot-out betekende dit keer het eindstation voor Gian van Veen en Oswin Streden die dus net buiten de boot vielen. Voor Stefan Wilhart, Kyana Frauenfelder, Joey Greijn, Dennis van Steen, Danny Schellekens, Ahmet Tümer, Jermaine Wattimena en Joey Tiebosch gold dat zij direct aan de kwartfinales konden beginnen. Hierin bleken Joey, Jermaine, Dennis en Ahmet de sterkste en in de halve finales die vervolgens gespeeld werden was Joey met 4-3 te sterk voor Dennis waarna Jermaine een 2-4 overwinning pakte tegen Ahmet waarmee de finalisten bekend waren.

 

De overige deelnemers hadden intussen hun best gedaan in de verliezersronde in de jacht op de troostprijs en eventueel ook de inhoud van de Mysterie Box door het gooien van de juiste hoge finish. Het waren Youri Dirks versus Kestutis Bulota (0-3) en Patrick van Osch versus Danique Stroek (3-0) die in de halve finale stonden waarna de winnaars Patrick en Kestutis in een onderling partij konden bepalen wie er met de troostprijs naar huis zou gaan. Het werd Patrick van Osch die met 4-0 deze keer duidelijk te sterk was voor Kestutis.

 

De avond werd vervolgens besloten met een finale tussen Jermaine Wattimena en Joey Greijn. Zoals zo vaak nam Jermaine hierin direct het heft in handen en keek niet meer om ondanks de tegenstand die hem door Joey werd geboden. Het leverde uiteindelijk een 5-1 uitslag op in het voordeel van Jermaine Wattimena die hiermee nu twee dagzeges heeft geboekt in deze editie van de Oranjebar Super Ranking.

Helaas bleef de Mysterie Box vandaag (149) gesloten ondanks dat er een redelijke hoeveelheid 100+ finishes werden gegooid.

 

Uitslag OSR#35 kwalificatie dag 5; 1. Jermaine Wattimena 2. Joey Greijn 3. Dennis van Steen en Ahmet Tümer.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 06 van de Oranjebar Super Ranking 35 wordt gespeeld op aanstaande dinsdag 02 november 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK