Oranjebar Super Ranking 35; Joey Greijn de beste op kwalificatiedag 6 na 5-3 zege in finale

Dagzege in week 6 van de Oranjebar Super Ranking gaat naar Joey Greijn. Patrick van Osch wordt Runner Up Winst in troostfinale naar Dennis van Steen ten koste van Youri Dirks. Marjolein Nooijens is beste dame van de week en Mysterie Box blijft dicht.

 

De wekelijkse dartavond waarop punten kunnen worden verdiend voor de 35e Oranjebar betekende kwalificatiedag zes waarmee we halverwege de ranking zijn gekomen in de richting van de finaledag. Een mooi groepje van zestien dartliefhebbers waren aanwezig wat het eenvoudig maakte voor de organisatie met betrekking tot de loting voor de groepen waarmee gestart zou worden.

 

Vier groepen van vier spelers betekende dus ook dat er weer eens een keertje geen shoot-out hoefde worden gespeeld en dat de nummers 1 & 2 automatisch doorstroomden naar de kwartfinales. Deze week betrof dat de spelers;  Roel Geelen, Ahmet Tümer, Marjolein Nooijens, Davy van der Zande, Joey Greijn, Oswin Streden, Patrick van Osch en Roland Stokmans. Hieruit kwamen Patrick, Ahmet, Joey en Oswin als winnaars uit de strijd waarna Ahmet het in de halve finale moest opnemen tegen Patrick (2-4) en Joey tegenover Oswin kwam te staan (4-1) wat als gevolg had dat de finale van de dag zou worden gespeeld tussen Joey Greijn en Patrick van Osch.

 

De acht overige deelnemers mochten intussen strijden voor de troostprij en een kans op de inhoud van de Mysterie Box. Helaas bleef deze gesloten want zowel in het hoofdtoernooi als in de strijd om de troostprijs werd de winnende finish (123) niet gegooid. In de halve finale van dit altijd amusante gedeelte van de avond stonden Peter van den Broek en Youri Dirks tegenover elkaar (1-3) evenals Stijn Donkers en Dennis van Steen (2-3) voor een plaats in de finale die deze keer tot het gaatje zou gaan. Uiteindelijk was Dennis de gelukkigste want hij wist de beslissende zevende leg te winnen en ging dus ten koste van Youri met de troostprijs lopen.

 

Vervolgens was het tijd voor de finale om de dagzege. Joey Greijn had er deze avond de gang in getuige zijn negen maximale scores die hij wist te gooien dus startte als lichte favoriet. Patrick van Osch weigerde echter zomaar te capituleren en verzette zich met alles wat hij in zich had. Helaas mocht dat niet baten en was het Joey Greijn die met een 5-3 overwinning de dagzege veilig stelde.

 

Uitslag OSR#35 kwalificatie dag 6; 1. Joey Greijn 2. Patrick van Osch 3. Ahmet Tümer en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 07 van de Oranjebar Super Ranking 35 wordt gespeeld op aanstaande dinsdag 09 november 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK