Super League Nederland Speelronde 04: Oranjebar SLN 1 weigert corona risico te lopen in Urk.

Oranjebar SLN 1 tegenstander Twenty Six Urk krijgt reglementaire winst toegewezen nadat Oranjebar spelers besluiten niet naar Urk af te reizen i.v.m. verhoogd risico op coronabesmetting.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelronde 4 van de Super League Nederkand. Hieronder een korte terugblik.

Hoofdklasse
De wedstrijd in de hoofdklasse tussen Twenty Six Urk en Oranje Bar 1 kon helaas niet worden gespeeld daar de spelers uit Mariahout geen risico wilde lopen op een coronabesmetting nu er sprake is van een verhoogd risico in Nederland en met name op die plaatsen waar veel mensen o.a. vanuit geloofsovertuiging niet gevaccineerd willen worden zoals in b.v. Urk. Omdat Twenty Six Urk en de NDB niet wensten mee te werken aan het uitstellen van de wedstrijd tot nader orde kreeg het team uit Urk een reglementaire overwinning toegewezen.

Koplopers Café de Dissel en Bosgenoegen hadden beiden op papier een lastige wedstrijd. Café de Dissel wist hun koppositie echter met verve te verdedigen. De gehele wedstrijd waren zij net iets beter dan Fanatics Weert wat uiteindelijk resulteerden in een ruime 7-3 overwinning. Na 4 speelrondes zijn mannen uit Staphorst nog steeds de trotse en ongeslagen koploper. Regerend Kampioen Bosgenoegen, zit de koploper echter op de hielen. Ook zij zijn na speelronde 4 nog steeds ongeslagen. Ditmaal moesten de mannen uit Ermelo echter tot het gaatje gaan om geen punten te verspelen. In Leiden wist Café Sante Leiden een ruime 4-1 voorsprong te pakken. Eén extra wedstrijdpunt voor Leiden zou gezorgd hebben voor het eerste puntverlies van Bosgenoegen. De heren van Bosgenoegen vochten zich volledig terug in de wedstrijd. Met maar liefst 5 overwinningen op rij in de koppels en solo pakten zij alsnog een zwaar bevochten 6-4 overwinning in Leiden. In de strijd om derde plaats deed DKE RW Repair goede zaken. De mannen uit Den Haag boekten een knappe 8-2 overwinning op bezoek bij deDartshop in Eindhoven. Maar ook ’t Vrijthof Allstars pakte belangrijke punten. In een spannende wedstrijd waren zij net met 6-4 te sterk voor Team Winsum Sneek. Met hun tweede overwinning klimt ’t Vrijthoff Allstars naar een 5e plaats in de tussenstand en zijn ze even verlost van degradatie zorgen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK