SUPER LEAGUE NEDERLAND SPEELRONDE 03: E.S.S. ORANJEBAR KRIJGT HET LEK (NOG) NIET BOVEN

E.S.S. Oranjebar 1 heeft te maken met de wet van Murphy en verliest ook derde competitiewedstrijd. Met slechts drie spelers en wat pech werd met 8-2 verloren van nieuwe koploper Goudenregenbar.

De derde speelweek van de Super League Nederland (SLN) is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik van de gespeelde wedstrijden in de Hoofdklasse, waarin Vincent van der Meer (DKE RW Repair) maar liefst 10x een 180-er en een 164 finish wist te noteren. De eerstvolgende Super League Nederland wedstrijden worden op zaterdag 26 november gehouden.

SLN Hoofdklasse:
De nieuwe koploper in de Hoofdklasse is Goudregenbar uit Den Haag. De wedstrijd thuis tegen Oranjebar dat het slechts met drie spelers moest doen resulteerde in een comfortabele 8-2 zege, waardoor Goudenregenbar met negen punten uit drie wedstrijden bovenaan het klassement staat. Nadat de Round Robbin nipt werd verloren in de beslissende leg zat het ook in de singles en koppels niet echt mee voor de Oranjebar mannen die zich ondanks de omstandigheden van hun beste kant lieten zien; het mocht niet zo zijn met een ruime nederlaag tot gevolg. De ontmoeting tussen Café De Dissel en Team Winsum Sneek – beiden voor deze wedstrijd nog ongeslagen – eindigde in een gelijkspel (5-5). Met de overwinning in zicht gaf de thuisploeg in Staphorst alsnog een 5-2 voorsprong uit handen. Rick Hofstra won in de beslissende solopartij met 4-3 van Arjan Konterman. Verder behaalde DKE RW Repair in eigen huis een 6-4 overwinning tegen Vrijbuiter Superleague en won Bosgenoegen met ruime cijfers (2-8) op bezoek bij Twenty Six Urk. Legend Reen Sneek staat na drie wedstrijden nog puntloos onderaan, net als Oranjebar. Sneek verloor thuis tegen ’t Vrijthof Allstars: 4-6

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK