Update Oranjebar Autumn Open 2022; helft deelnemers al ingeschreven

Mariahout is op zaterdag 12 november weer eens de plaats om te bezoeken als dartspeler. Het Oranjebar Autumn Open 2022 zal dan worden gespeeld waarbij een gegarandeerde eerste prijs van € 300,= op het spel staat. De voorinschrijving is reeds geopend en de helft van de maximaal 48 spelers hebben hun deelname al gereserveerd.

Zaterdag 12 november vormt de Oranjebar in Mariahout opnieuw het decor voor een gezellige happening waar voor zowel heren als dames darters de mogelijkheid ligt om de gegarandeerde eerste prijs van € 300,= te winnen of anders een gedeelte van het overige prijzengeld wat bestaat uit het totale inschrijfgeld dat door de organisatie aan de spelers wordt uitgekeerd.

De eerste twintig deelnemers die reeds zijn ingeschreven;

Peter van den Broek Gino Vos
Davy van der Zande Oswin Streden
Dennis van der Steen Frans Swinkels
Thomas Thijs Stijn Donkers
Cor Ernst Roel Donkers
Nancy van Tilborg Santino Broer
Raf Willems Jimmy van Schie
Sven Vervloesem Dominique
Barry Zander Michel van der Horst
Tonny Veenhof Kestutis Bulota
   

De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts.  Er zal om 20:00 uur gestart worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden. De inschrijving voor deelname aan de Oranjebar Autumn Open 2022 kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal het aantal deelnemers (maximaal 48) en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK