Super League Nederland: SLN Oranjebar start nieuwe competitie met 2-8 overwinning

Prima start van SLN Oranjebar 1 levert gedeelde eerste plaats op in de tussenstand van de Super League Nederland Hoofdklasse.

 

Na een warme zomerperiode is afgelopen zaterdag ook voor de Super League teams het seizoen echt begonnen en mochten de teams weer aantreden voor de eerste wedstrijd;

 

Hoofdklasse
De mannen van Oranjebar 1 hebben dit weekend de volle buit mee naar Mariahout weten te nemen en zijn hiermee de competitie goed begonnen. In de uitwedstrijd tegen Café de Dissel in Staphorst werden slechts twee punten afgestaan in de single partijen van Sven Verdonck (4-2) en Davy van der Zande (4-3), alle overige punten gingen naar de Oranjebar dat deze week aantrad met Andy Baetens, Davy van der Zande, Sven Verdonck en Jermaine Wattimena; einduitslag 2-8. Maar ook de kampioen van vorig jaar, Bosgenoegen, kende een vliegende start. Zij wisten in Leiden Dartshop Leiden met 2-8 te verslaan. Twenty Six Urk is de competitie het beste gestart. In Eindhoven werd 1-9 gewonnen van deDartshop.nl en daarmee nemen de Urkers de koppositie in na speelweek 1. DKE RW Repair met veel debutanten in hun gelederen moest in het begin van de uitwedstrijd tegen de ervaren mannen van Team Winsum Sneek toezien hoe deze een 5-1 voorsprong pakte. De mannen uit Den Haag vochten zich echter helemaal terug in de wedstijd en wisten alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen. De laatste wedstrijd ging tussen Red Alert Bet Kolen en Fanatics Weert; wat de andere thuisspelende teams niet lukte, thuis winnen, lukte de mannen van Red Alert Bet Kolen wel. Zij wisten met een 6-4 overwinning de punten in Tilburg te behouden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK