Softtip Darts; NK Bullshooter Open 2019 staat voor de deur

Softtip darters opgelet; op 25-26-27 oktober aanstaande wordt het NK Bullshooter Open 2019 gespeeld in Berghem. Vanzelfsprekend zullen de Oranjebar spelers welke deelnemen aan de softtip competities hier een gooi naar de titels doen. Verras jezelf als darter en waag ook een kans want het evenement is toegankelijk voor iedere darter.

 

Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de Officiële Competitie BULLSHOOTER Nederland afgesloten met evenals het jaar ervoor de Oranjebar 1 als kampioen van Eerste Divisie. Daarnaast waren er dit jaar persoonlijk successen voor Oranjebar spelers Gian van Veen en Davy van der Zande die deel uitmaakten van het Nederlands  Team dat deel nam aan het EK in Salou (Spanje).  Inmiddels is ook de softtip competitie 2019 van start gegaan en staat ook het Nederlands Kampioenschap 2019 voor de deur.

 

Maak je agenda maar vrij, want dit beloofd weer een geweldig weekend te worden  van 25 t/m 27 Oktober 2019 wanneer de Open Nederlandse Kampioenschappen Bullshooter gespeeld zullen worden. ALLE events zijn open voor iedereen en dus voor iedereen toegankelijk. De organisatie van het evenement bevindt zich in handen van Bullshooter Events Nederland.

 

Het Bullshooter Open NK2019 zal worden gespeeld in de Dartlocatie De Merx, Burgemeester van Erpstraat 25, 5351 AR Berghem. Er zijn diverse accommodaties om te overnachten met de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van onze pendelbussen van en naar de Dartlocatie De Merx.

 

Bij reserveringen levert het noemen van ‘Bullshooter Events NK2019’ speciale aanbiedingen op bij de locaties: Hotel De Naaldhof Oss, Fletcher Hotel Oss en Vakantiepark Herperduin Herpen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK