Super League Nederland Speelronde 01: Jacht op titel geopend

Seizoen 2019-2020 van de Super League Nederland start voor de Oranjebar met uitwedstrijd in Staphorst. Zaterdag 14 september zullen de spelers uit Mariahout beginnen met de jacht naar opnieuw een SLN Kampioenschap in de Hoofdklasse. Een gemotiveerde selectie wil zich revancheren voor afgelopen seizoen en dat belooft het nodige vuurwerk.

 

We gaan weer beginnen aan een gloednieuw Super League Nederland seizoen. Morgen start de eerste speelweek en we beginnen gelijk met een aantal mooie affiches.

Hoofdklasse:
Meervoudig kampioen en runner up van afgelopen seizoen, Oranjebar 1, zal met diverse (voormalige) Belgische & Nederlandse internationals (o.a. Sven Verdonck, Stefaan Deprez, Andy Beatens, Geert de Vos, Jermaine Wattimena & Joey ten Berge) afreizen naar de kampioen van overgangsklasse A, Café de Dissel. Kampioen van afgelopen seizoen, Bosgenoegen, met vele (ex-) Nederlands Team spelers in de gelederen (o.a. Martijn Kleermaker, Chris Landman, Justin van Tergouw, Co Stompe en Quin Wester),  neemt het in de eerste speelweek op tegen de promovendus en kampioen van overgangsklasse C Dartshop Leiden. Red Alert Bet Kolen ( met o.a. Jeffrey Sparidaans en Joppe Bakens) de promovendus uit overgangsklasse B ontvangt Fanatics Weert. In Groningen zal Team Winsum Sneek het opnemen tegen DKE RW Repair. Ook in deze wedstrijden verschijnen diverse huidige en voormalig selectiespelers aan de oché, (o.a. Jan Dekker, Rick Hoftra, Frans v/d Weit, Danny Noppert,  Mike Zuydwijk, Rryan de Vreede en Yordi Meeuwisse). Maar ook in de laatste wedstrijd uit de hoofdklassen; deDartshop.nl – Twenty Six Urk, zien we diverse bekende namen uit de rijke historie van het Nederlands team terug (met o.a Derk Telnekes, Geert Nentjes, Dirk van Duijvenbode, Willem Mandigers, Gino Vos en de gebroeders van Peer).

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK