Super League Nederland; beide Oranjebar teams blijven winnen

Oranjebar 1 en 2 zijn ook niet te stoppen in uitwedstrijd. Oranjebar 1 loopt uit op concurrentie en Oranjebar 2 kijkt naar ereplaatsen in tussenstand.

 

 

Afgelopen zaterdag werd de vijfde speelronde in de Super League Nederland gespeeld.

 

Hoofdklasse
Verdedigend kampioen Oranjebar is vooralsnog ook dit jaar niet te stoppen. Uit tegen Bosgenoegen werd de vijfde overwinning van het seizoen binnen gehaald (2-8). De voorsprong op de concurrentie groeide daarmee naar vijf punten, want DKE wist thuis niet te winnen van de Pinkster Devils: 5-5. Derk Telnekes (Pinkster) was aardig op dreef met elf keer 180, een 170 finish en een zege in de captainsgame op Maik Kuivenhoven. De Fanatics uit Weert stonden vorig jaar op de rand van degradatie, maar doen het dit jaar uitstekend. Na winst in Tilburg tegen Xtreme Sport met 7-3 staan ze op een gedeelde tweede plaats. Zij hebben gezelschap van Nitro darts uit Sneek dat zich na een 6-4 zege op H&S de Zwaantjes ook op de tweede plaats staat. Willem Mandigers van de Zwaantjes gooide in deze wedstrijd maar liefst twaalf keer 180 wat uiteindelijk geen overwinning opleverde voor de mannen uit Eindhoven. Tenslotte pakte Tapperij Teun belangrijke punten in de thuiswedstrijd tegen Prima Darts: 8-2.

Overgangsklasse B
Ok Oranjebar 2 wist hun uitwedstrijd te winnen. Bij Goudenregenbar 4 in Den Haag eindigde het duel in een 2-8 overwinning voor de gasten uit Mariahout. De topper tussen de nummers één en twee, Hemeco d’n Beer en Dart Team Venlo werd gewonnen door de Venloers met 6-4. Eimardo van Engelen won de beslissende solo van Bjorn Fransen. Red Alert Bet Kolen en ’t Haspeltje speelden gelijk nadat Melvin Gerritsen namens ’t Haspeltje een punt wist te redden door Hendrie van Berkel te verslaan in de solo. Café Kafé Doetinchem won met 1-9 de uitwedstrijd tegen Eetcafé Modern en Oranjestad United keerde  met een 0-10 overwinning op de Dorpsherberg naar huis.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK