Oranjebar Super Ranking #24; Yoeri Duijster wint kwalificatiedag 8

Yoeri Duijster de beste tijdens speeldag 8 van OSR#24. Oswin Streden wordt Runner Up. Mysterie Box blijft op slot. Winnaar troostfinale is Erik van Engeland geworden.

 

Achttien dartspelers konden worden ingedeeld in het speelschema van speeldag 8 van de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking. Tweederde van deze cyclus zit er op dus zullen een aantal spelers nog aan de bak moeten om zich bij de beste zestien te plaatsen en deelname aan de finaledag veilig te stellen.

 

De kwartfinalisten diena de groepsfase overbleven waren dit keer Gian van Veen, Yoeri Duijster, Roland Stokmans, Oswin Streden, Andre Duijster, Jermaine Wattimena, Emrah Verspaget en Levi Frauenfelder. In de halve finales vonden we Oswin, Jermaine, Levi en Yoeri terug waarna via de wedstrijden Oswin vs Levi (4-3) en Jermaine vs Yoeri (3-4) de finalisten van deze dag bekend waren.

 

In de verliezersronde waren het Nicole Derx, Stefan Deisterbloem, Lincy Gloudemans en Erik van Engeland die de sterksten bleken. Lincy en Erik plaatsten zich voor de troostfinale door respectievelijk te winnen van Nicole (1-3) en Stefan (3-0). In de finale bleek Erik net een maatje te groot voor Lincy die met 2-4 de overwinning naar Erik van Engeland zag gaan.

 

Vervolgens kon worden begonnen aan de finale waarin Yoeri liet zien dat hij inmiddels gepokt en gemazeld is dankzij zijn inmiddels opgebouwde ervaring in internationale toernooien. Good old Oswin Streden probeerde zijn huid zo duur mogelijk te verkopen maar ging wel met 5-2 onderuit. Yoeri zet met deze overwinning tijdens zijn eerste deelname in deze kwalificatiereeks de deur voor zichzelf open naar de finaledag mits hij in de laatste vier speeldagen nog goede resultaten weet te behalen. Oswin blijft ondanks zijn verlies leider in het tussenklassement.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Yoeri Duijster 2. Oswin Streden 3. Jermaine Wattimena en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 07 november 2017 wordt de kwalificatiedag 9 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK