Oranjebar Super Ranking #24; Dag winst voor Davy van der Zande, Yoeri Duijster Runner Up

Overwinning op speeldag 9 van OSR#24 gaat naar Davy van der Zande. Yoeri Duijster eindigt als Runner Up. Winst in troostfinale naar Gian van Veen. Mysterie Box blijft opnieuw gesloten.

 

Afgelopen dinsdag was het tijd voor de negende speeldag van de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking waar de ware dartliefhebber altijd zijn hart kan ophalen.

 

De groepsfase waarmee gestart wordt leverde dit keer Andre Duijster, Lincy Gloudemans, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Oswin Streden, Levi Frauenfelder, Mark Giepmans en Yoeri Duijster op als kwartfinalisten. Helaas eindigde het toernooi hier voor Peter ,Mark, Oswin en Lincy. In de halve finales stonden vervolgens Yoeri en Levi tegenover elkaar evenals Davy en Andre zodat een finale tussen twee Duijsters tot de mogelijkheden hoorde. Zover kwam het echter niet want beide wedstrijden eindigde in een 4-1 overwinning voor respectievelijk Yoeri en Davy die zich konden opmaken voor de finale.

 

In de verliezersronde waren het Roland Stokmans, Ruud Tuijtelaars, Jorg Frauenfelder en Gian van Veen die als sterksten overbleven. De halve finale tussen Jorg en Gian ging met 0-3 naar Gian en Roland wist niet te winnen van Ruud die een 3-1overwinning boekte. In de finale was Gian heer en meester en via een 4-1overwinning kaapte hij de troostprijs voor de neus van Ruud weg.

 

Aansluitend kon worden begonnen aan de finale, voor Yoeri de tweede op rij, tussen twee ervaren spelers die ook terug te vinden zijn in het internationale dartcircuit. Het werd een mooie gelijk opgaande wedstrijd waarin Davy uiteindelijk aan het langste eind trok door te voorkomen dat het op een beslissende leg aankwam en met 5-3 de partij in het slot gooide. Een mooi terechte overwinning voor Davy van der Zande die zichzelf hiermee een goede dienst bewees met het oog op het tussenklassement.

 

De meeste maximum scores werden dit keer gegooid door Lincy Gloudemans (3) en met vier 100+ finishes was Oswin Streden de beste in de jacht op de inhoud van de Mysterie Box. Die ging echter niet open want het winnende getal 109 werd niet uitgegooid.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Davy van der Zande 2. Yoeri Duijster 3. Andre Duijster en Lincy Gloudemans.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 14 november 2017 wordt de kwalificatiedag 9 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK