Oranjebar Super Ranking #24; Dag winst voor Yoeri Duijster, Wouter Vaes Runner Up

Yoeri Duijster tijdens finale van speeldag 10 te sterk voor Wouter Vaes. Winst in troostfinale gaat naar Roy Oetelaar. Mysterie Box blijft op slot.

 

Inmiddels zijn we aangeland op speeldag 10 van de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking. Met nog twee kwalificatiedagen voor de boeg wordt het voor een aantal spelers inmiddels noodzaak om een tandje bij te zetten zodat ze er tijdens de finaledag bij kunnen zijn als finalist.

 

De kwartfinalisten die na de groepsfase overbleven; Dennis Gijsberts, Alfred Schrieks, Yoeri Duijster, Oswin Streden, Andre Duijster, Gian van Veen, Wouter Vaes en Stefan Deisterbloem mochten doorgaan met de strijd om de dagzege waarna Wouter, Andre, Yoeri en Alfred overbleven voor de halve finales.  Hierin bleek in beide wedstrijden al snel wie de sterkste waren; Wouter won met 4-4 van Alfred waarna Yoeri met 1-4 de winst pakte tegen Andre.

 

In de verliezersronde waren het Roland Stokmans, Roy Oetelaar, Erik van Engeland en Emrah Verspaget die de sterksten bleken. Roy en Emrah  plaatsten zich voor de troostfinale beiden via een 3-2 overwinning in de halve finale. De aansluitend gespeelde finale eindigde in een ruime 4-1 overwinning van Roy die duidelijk een maatje te groot was voor Emrah.

 

Vervolgens kon worden begonnen aan de finale waarin Yoeri het op moest nemen tegen een van zijn reismaatjes in het internationale dartcircuit. Het was daarom een mooi trainingspotje met oog op het Czech Open van aanstaand weekend. Het werd dan ook een uiterst spannend potje dat over het maximale aantal legs beslist werd in het voordeel van Yoeri. Wouter kon er niet om malen want het beeld van de wedstrijd liet zien dat het goed zit met de vorm zodat hij met vertrouwen de laatste toernooien van 2017, waaronder natuurlijk de Finder Masters kan afwerken.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Yoeri Duijster 2. Wouter Vaes 3. Alfred Schrieks en Andre Duijster.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 21 november 2017 wordt de kwalificatiedag 9 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK