Oranjebar spelers weer op reis; bestemming is Praag Tjechie

Negen Oranjebar spelers naar 23e Czech Open in jacht op punten voor diverse kwalificatietoernooien. Gian van Veen gaat voor twee kansen; vandaag bij de junioren en morgen bij de heren.

 

Na vele jaren van hard werken lijkt het er op dat het Czech Open het tweede grootste darttoernooi, na de Dutch Open, is qua aantal deelnemers op het Europese continent. Het is dan ook terecht geclassificeerd als een van de meest populaire en tevens een van de grootste toernooien in de WDF / BDO-kalender en telt mee voor alle belangrijke ranglijsten van WDF, BDO, Finder Masters en WDF Youth. Het totale prijzengeld bedraagt dit jaar meer dan €12.500,=.

 

Sinds jaar en dag reist er al een flinke delegatie van Oranjebar spelers af naar Praag om deel te nemen aan het heren, dames, junioren of meisjes toernooi. Dit jaar wordt de Oranjebar bij de jeugd vertegenwoordigt door Gian van Veen en zullen negen heren deelnemen aan de heren singles; Cedric Waegemans, Sven Verdonck, Andy Baetens, Stefaan Deprez, Willem Mandigers, Peter van den Broek, Wouter Vaes en Yoeri Duijster.

 

Het OREA Pyramida Hotel heeft een aantal jaren geleden bijgedragen aan het begin van een nieuw tijdperk van het toernooi en is nu permanent gastheer. De organisatie kijkt uit naar het gebruik van de faciliteiten van het OREA Pyramida Hotel voor de komende jaren. Het hotel is een luxe locatie en er zijn goede kamerprijzen voor de spelers. Zonder enige twijfel is het Czech Open een geweldig evenement en enkele grote namen hebben ons geholpen om dit te realiseren. In het begin was het Russ Bray die als onze eerste professionele ref en MC aanwezig was, daarna Eric Bristow MBE die twee keer deelnam aan het toernooi en uiteindelijk een zeer populair BDO-ref-duo Antony “The Pup” Dundas en Little Richard Ashdown die hun act opvoerden en natuurlijk honderden spelers uit meer dan 30 landen. Ook de televisie besteed aandacht aan het evenement. NOVA SPORT 1 zal gedurende 90 minuten uitzendingen vanuit de locatie verzorgen.

 

Het programma ziet er als volgt uit;

Friday 17th November
12:00 Doors open
13:00 Mixed Pairs – Payments of entry fees
15:00 Mixed Pairs – Start (end of payments)
18:00 Mixed Pairs – Final (On stage)
16:00 Youth Singles – Payments of entry fees
17:00 Youth Singles – Start (end of payments)
17:00 WarmUp – Payments of entry fees (NO REGISTRATION)
19:00 WarmUp – Start  (end of payments)
24:00 WarmUp – Final (On floor)

Saturday 18th November
08:00 Singles – Payments of entry fees
10:00 Women’s, Men’s Singles – start (end of payments)
21:00 Stage matches (On stage), NOVA SPORT 1 coverage. Boy’s Final, Men’s Semifinals, Women’s Final and Men’s Final
23:00 Prize presentation (On stage)

Sunday 19th November
09:00 Pairs – Payments of entry fees
10:00 Women’s, Men’s Pairs – start (end of payments)
16:00 Finals (On stage)
17:00 Prize presentation (On stage)

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK